Подобрете производителността и екологичните резултати с устойчива оптимизация на вашите системи за работа с флуиди

Искате ли да намалите разходите за потребление на енергия и вода? Оптимизирането на вашето технологично оборудване е разумен и устойчив начин за подкрепа на хората, планетата и за рентабилност.

Ако желаете да оптимизирате производителността на вашата инсталация и да повишите рентабилността, то обърнете се към системите за почистване на място (CIP).

Средно 20% от консумацията на енергия на инсталацията отива за CIP. Оптимизирането на основните CIP технологии е доказан метод за повишаване на устойчивостта и рентабилността на вашата преработвателна инсталация.

Оптимизирайте вашите CIP технологии при производството на млечни продукти, храни и напитки. Постигнете по-дълъг период на безотказна работа и значителни икономии в потреблението на енергия и вода, като същевременно минимизирате отпадъците.

 

По-енергийно ефективно CIP

  • Бъркалките на Alfa Laval използват с 80% по-малко енергия от конвенционалните бъркалки
  • Помпите на Alfa Laval намаляват енергията с 30%

 

Ресурсно по-ефективно CIP

  • Клапаните на Alfa Laval с автоматизирано залпово почистване на седлото използват до 90% по-малко вода и продукт за CIP
  • Системите за почистване на резервоара на Alfa Laval намаляват водопотреблението с 70%

С устойчива оптимизация Alfa Laval може да намери начини да ви помогне да постигнете целите си за устойчивост.

        

.

Запознайте се с електронната книга eBook за вашите цели за устойчивост и икономии на разходи

Новата електронна книга eBook на Alfa Laval, Постигнете вашите цели за устойчивост и икономии на разходи с оптимизация на почистването на място (CІP), улеснява проучването на технологичните иновации и определяне на икономиите на разходи. Реалните нагледни примери с клиенти предоставят доказателството, от което се нуждаете, за да модернизирате основното CIP оборудване, като клапани, помпи, машини за почистване на резервоари и бъркалки.

CIP Sustainability Optimization Brochure 640x360
.

Щастливи клиенти

Yörükoğlu Süt case story 640x360
Dabur case story 640x360
Alfa Laval LKH pumps Dairy case story 640x360

Yörükoğlu Süt, Турция

„Разказът за това как Alfa Laval и Tetra Pak биха могли да допринесат за нашата програма за устойчивост с икономии в потреблението на вода и енергия ни отвори очите.“

 Burak Aksoy, управител на фабрика, Yörükoğlu Süt. 

 

Прочетете нагледния пример за Yörükoğlu Süt

Dabur Naturelle, Дубай

„Ние твърдо вярваме, че устойчивостта на околната среда служи като базисен елемент, който е в основата на успеха на бизнеса.“ 

Subba Rao, Ръководител „Международни операции“, Dabur International.

 

Прочетете за примера на Dabur Naturelle, Дубай

Съвместен одит на Alfa Laval – Tetra Pak

„Исках да съм сигурен, че новите помпи ще свършат работа, но помпите LKH надминаха очакванията ми.“

Мениджър по поддръжката на мандрата, Major Dairy Company, Дания.

 

Прочетете историята на успеха от съвместния одит

        

.

Изберете най-ефективните продукти за вашите основни CIP технологии

Помпа LKH Prime на Alfa Laval

Използвайки комбинацията от усъвършенствана технология с въздушно витло, оптимизирана геометрия на работното колело и корпуса, помпа LKH Prime на Alfa Laval надхвърля очакванията на индустрията за тиха, ефективна работа, намалена консумация на енергия и CO2 отпечатък. LKH Prime на Alfa Laval е проектирана да отговаря и на най-строгите стандарти за хигиена.

LKH 高效自吸泵-LKH high-efficiency self-priming pump

ThinkTop® V70 на Alfa Laval

ThinkTop® V70 на Alfa Laval са втора генерация модули за сензорен контрол и управление на хигиенни клапани. Проектиран за монтаж на нашата уникалната гама клапани против смесване Mixproof. Осигурява най-бързото залпово почистване на седлото за промишлени цели, като едно „залпово почистване на седлото“ е достатъчно, за да отстрани продукт с нискомаслено съдържание от клапана. Неговата ненадмината производителност може да намали потреблението на вода и генерирането на отпадни води с до 90%

阿法拉伐自动阀门控制器

TJ ротационни пръскащи глави на Alfa Laval

Гамата на Alfa Laval на ротационни пръскащи глави за почистване на резервоари осигурява изключително добро почистване, по-добро качество на крайния продукт, по-висока обща производителност и до 70% намалени експлоатационни разходи. Предотвратява замърсяване чрез 360° обсег на повтарящо се почистване и намалява потребността от вода и химикали.

rotary jet head tj 640x360

Ротационен миксер на Alfa Laval

Ротационният миксер на Alfa Laval е с двоен режим на работа. Едно единствено устройство може да се справи с приложения за смесване на течности, разпръскване на газообразни и разпръскване на прахообразни вещества, без да изисква отделно оборудване за всеки процес и по този начин осигурява значителни икономии. След изпълнение на процеса на смесване, дюзите на миксера могат да се използват за разпръскване на почистваща течност в резервоара, за да се почистят ефикасно стените на резервоара

rotary jet mixer right side 640x360
.

Съживете своята стратегия за устойчивост

Получете повече икономии на енергия и вода и намалете емисиите от вашите санитарни производствени линии. Нашият кратък месечен бюлетин ви представя отблизо истории за това как Alfa Laval може да ви подкрепи за подобряването на екологичните показатели в производството на млечни продукти, храни, напитки, както и продукти за бита и за лична хигиена и фармацевтични продукти. Което е добро за хората и за планетата, е добро и за вашия бизнес.

near subscribtion