Фармацевтични хидрофорни системи

Водата е основна съставка при всяка една фармацевтична обработка. Гарантирането на постоянна висококачествена вода, доставена до точката на употреба, при необходимия дебит и температура са основни изисквания. Оборудването на Alfa Laval ви осигурява безпроблемна работа с намалени оперативни разходи, време на престой и въздействие върху околната среда.

Make-up water 640x360px

Оптимизирайте вашата фармацевтична хидрофорна система

  • Оптимизирайте контрола върху бактериите
  • Намалете потреблението на енергия
  • Предотвратете корозията
  • Минимизирайте поддръжката и дезинфекциите
  • Безпроблемен монтаж и валидиране

Ако сте фармацевтичен производител, който търси устойчиви, енергийно ефективни решения или искате да предотвратите корозия, натрупване на биофилм или други примеси във вашата фармацевтична хидрофорна система, Alfa Laval ще ви помогне да спазите строгите хигиенни изисквания. С Alfa Laval е лесно да се покрият всички фармацевтични изисквания за безопасност, хигиена, икономии, енергийна ефективност и намалени отпадъци. Възползвайте се от нашия богат опит във фармацевтичните процеси, всеобхватно и доказано хигиенно оборудване, както и глобална сервизна мрежа.

.

Pharma_water_system_chart.png

Таблица за фармацевтични хидрофорни системи

Вижте тази диаграма на процесите, за да разгледате решенията, които Alfa Laval предлага за фармацевтични хидрофорни системи

.

Предизвикателствата на фармацевтичните хидрофорни системи

Ако не са проектирани, експлоатирани и поддържани правилно, фармацевтичните хидрофорни системи могат да се окажат много по-скъпи, отколкото ако инвестирате в подходящите фармацевтични хидрофорни системи от самото начало. Научете за някои от предизвикателствата и как да ги разрешите.

Pharmawatersys videos screenshot 640x360

Десет причини да изберете Alfa Laval за вашата фармацевтична хидрофорна система

Защо трябва да обмислите дали да се доверите на Alfa Laval във вашите технологични процеси? Намаляване на общите експлоатационни разходи, осигуряване на енергийна ефективност и съответствие с емисиите – това са само част от причините. Продължете да четете, за да научите повече за това как Alfa Laval може да ви помогне да оптимизирате вашите процеси.

Make-up water 640x360px
.

Лесно валидиране и поддръжка: Alfa Laval Q-doc

С цел безпроблемно атестиране и валидиране, на ваше разположение е Alfa Laval Q-doc – нашият модерен пакет с документация за фармацевтичната индустрия. Q-doc обхваща всеки аспект на производството – от снабдяването със суровини до доставката на готово оборудване. Това осигурява пълна прозрачност и позволява да се проследи и най-малката промяна в материала или производството – дори когато става въпрос за резервни части.

Qdoc hand glove 640x360
.
180518 AlfaLaval-Pharma-Hero-banner-1920x480

Направено за фармацевтиката

Помпи, конструирани за най-строгите фармацевтични и биотехнологични приложения