Неорганични химикали

В днешно време нарастващите разходи, строгите разпоредби и глобалната конкуренция формират производството на неорганични химикали. Експертният опит и оборудването на Alfa Laval осигуряват икономия на разходи, съответствие и конкурентно предимство. Ако искате впечатляващи резултати, разчитайте на нашите надеждни, ефективни решения за топлопредаване, сепариране, кондензация и изпаряване.

inorganic-640x360

Оптимизиране на производството на неорганични химикали

Производството на неорганични химикали – от сярна киселина, солна киселина и водороден пероксид до калцинирана сода, сода каустик и изкуствени торове – е жизненоважно за световната икономика.

За да увеличите максимално процесите на производство на неорганични химикали, можете да разчитате на Alfa Laval. С богат експертен опит и широка гама от оборудване и услуги, Alfa Laval непрекъснато се справя с най-тежките задачи – по надежден, енергийно ефективен и рентабилен начин.

Независимо дали работите директно с Alfa Laval или с някой от нашите упълномощени партньори, вие със сигурност ще получите най-иновативните и ефективни системи за производство на неорганични химикали. Благодарение на глобалната ни сервизна мрежа с обслужващи центрове, разположени стратегически близо до нашите клиенти, сервизните инженери на Alfa Laval и нашите дълготрайни висококачествени резервни части са винаги близо до вас, където и по света да се намирате.