Cleaning-in-Place
Mastering Cleaning-in-Place (CIP) is essential in the food industry. Efficiency is the key, both in terms of cleaning result and economy. CIP economy is dictated by cost and time. Reducing waste is critical; correctly configured equipment is necessary for optimal performance.
Applications
Подчертано иновационно оборудване на Alfa Laval
AlfaNova Heat Exchanger
A fusion-brazed, all-stainless-steel plate heat exchanger with superior corrosion resistance.
Alfa Laval Toftejorg SaniJet 25
This Alfa Laval rotary jet head provides 3D-indexed impact cleaning over a defined time period. It is automatic and represents a guaranteed means of achieving quality assurance in tank cleaning.
Помпа Prime на Alfa Laval
• Превъзходна енергийна ефективност, водеща до намален разход на енергия и екологичен отпечатък на CO2.
• Универсална: Проектирана за CIP услуги, при които има задържан въздух, тя може да изпомпва продукта, като намалява необходимостта от допълнителна помпа и по този начин снижава капиталовите инвестиции.
• Основана на надеждния дизайн на помпите от семейството на LKH, който е известен с качество и сигурност.