Охлаждане на хидравлично масло

Alfa Laval предлага цялостно портфолио от компактни маслени охладители, които са специално проектирани да се справят с изискванията и на най-сложните хидравлични системи, силови агрегати, компресори, преси и др. Охладителите на Alfa Laval предлагат максимална ефективност на охлаждане, особено когато имате нужда от голям охлаждащ капацитет.

Hydraulic oil cooling 640x360

Здравейте, качествени охладители – Сбогом, грижи

Изработени от най-висококачествени материали, маслените охладители на Alfa Laval предлагат най-добрия топлообмен в най-малкото пространство. Те са идеални за надеждно охлаждане на маслото във всички промишлени хидравлични и смазочни приложения.

Техният иновативен дизайн осигурява гъвкавост за всички процеси, повишава производителността и надеждността на системата, като удължава експлоатационния живот.

Добавете комбинацията от обслужване на световно ниво, техническо съдействие, пълна програма за обучение и лесно ще се убедите защо топлообменниците и маслените охладители на Alfa Laval поддържат безопасни работни стойности на температурата на флуида и предпазват вашите системи.

Кажете здравей на високата производителност и сбогом на системната повреда.