2021-06-04 Новини за продукти

Prime е символ за високо качество – Alfa Laval добавя модела LKH Prime 40 с нови размери към гамата помпи LKH Prime, за да разшири обхвата на оперативната ефективност

Добавянето на Alfa Laval LKH Prime 40 към гамата допринася за значително увеличаване на ефективността, а оттам и за покачване на дебита до 110 m3/hr и на напора до 115 m.

Alfa Laval LKH Prime Pump 20 е пусната на пазара през 2016 г. и налага нови стандарти в самозасмукващите помпени технологии. Базирана на водещата на пазара гама помпи Alfa Laval LKH, тя е универсална, ефикасна, самозасмукваща помпа, която използва комбинация от технология с винтово завихряне на въздуха и модерен дизайн, за да отговори на най-строгите изисквания на редица хигиенични индустрии.  Добавянето на Alfa Laval LKH Prime 40 към гамата допринася за значително увеличаване на ефективността, а оттам и за покачване на дебита до 110 m3/hr и на напора до 115 m.

 

По-добрата ефикасност на Alfa Laval LKH Prime води до съкращаване на консумацията на енергия. Това, заедно с факта, че е базирана на водещата на пазара гама помпи LKH, гарантира ниски разходи за собственика и по-продължителна непрекъсната работа. Проектирана за приложения с почистване на място (CIP), където се задържа въздух, тя може да изпомпва продукта и по този начин да намали значително капиталовите инвестиции при проектиране на производствената система. С тих режим на работа и сертификация по EHEDG и 3A Alfa Laval LKH Prime е проектирана да отговаря и на най-строгите изисквания за хигиена при производство на храни, напитки, млечни продукти и продукти за дома и за личната хигиена.

 

„Благодарение на значителното покачване на ефективността можем да предложим на клиентите същите големи ползи като ефикасност, ниски шумови емисии и хигиеничен дизайн, които носят и съществуващите ни помпи LKH Prime, но с по-висок дебит и налягане. За нас е важно да покриваме и да надминаваме очакванията на клиентите ни по отношение на самозасмукващите технологии“, споделя Ръс Кели, мениджър на портфолиото „Помпи“.

 

Първокласната гама центробежни помпи Alfa Laval LKH се отличава с висока ефикасност, нисък разход на енергия, множество други опции, които отговарят на нуждите на приложенията им, както и с широк диапазон от работни стойности на дебит и налягане. Като част от тази гама Alfa Laval LKH Prime е надеждна и лесна за обслужване и поддръжка.

 

Факти за Alfa Laval LKH Prime:

  •  Alfa Laval LKH Prime осигурява изключителна ефикасност в резултат на ниския разход на енергия.
  • Alfa Laval LKH Prime е ново допълнение към водещата серия първокласни помпи LKH. Тези помпи разполагат с еднакви компоненти за по-лесно обслужване и по-кратък престой поради неизправност.
  • Универсалният дизайн на Alfa Laval LKH Prime позволява обслужване на приложения за CIP със задържане на въздух, както и с изпомпване на продукта.
  • Помпата е най-новият от широката гама хигиенични продукти на компания, която вече над 130 години предлага на пазара ефективни решения.

Alfa Laval LKH Prime

 

 

 

Свързано съдържание: