Нови продукти. Нови прозрения. Добре дошли на събитието Net-Zero на Алфа Лавал. | Alfa Laval

2022-02-03 Новини за продукти

Нови продукти. Нови прозрения. Добре дошли на събитието Net-Zero на Алфа Лавал.

Алфа Лавал е отдадена да ускори откриването на устойчиви решения за енергийния пазар. Нашето предстоящо събитие ще се съсредоточи върху нови начини за решаване на някои от най-належащите и противоречиви проблеми на нашето време, включително необходимостта от декарбонизиране на световната икономика, като същевременно се произвежда повече енергия за задоволяване на нарастващото търсене. На събитието ще бъдат представени и редица нови продукти, които могат значително да подобрят енергийната ефективност и устойчивост.

Технологиите за пренос на топлина и сепарация на Alfa Laval подхождат идеално на настоящите предизвикателства.
Малко компании в света са способни да окажат такъв незабавен и устойчив ефект върху успешното задоволяване на нарастващите енергийни нужди, като същевременно драстично да бъдат намалени въглеродните емисии.

"Тази година, по време на събитието ни за представяне на нашите открития и иновации, ще поканим клиенти от цял свят да се присъединят към нас, за да проучим възможностите, свързани с темата Иновации, които ускоряват устойчивите решения. Имаме вълнуващ състав от лектори", казва Томас Мьолер, изпълнителен вицепрезидент на подразделението за енергетика на Alfa Laval. "Всеки от лекторите ще ни отведе на дълбоко в своята област на компетентност и ще ни покаже как да реализираме нашата ангажираност за енергийна ефективност, чиста енергия и кръгова икономика в ежедневната си работа."

Тези три области - енергийна ефективност, чиста енергия и кръгова икономика - са фундамент на предлагането на Алфа Лавал в областта на устойчивото развитие и в основата на това, което компанията може да помогне на своите клиенти да постигнат. "Ние отделяме време за изграждане на трайни партньорства с нашите клиенти - продължава Мьолер, - защото знаем, че разбирането на техния бизнес е жизненоважно за намирането на начини да им помогнем да преминат от въглеродна икономика към по-висока топлинна ефективност. Опитът да разрешим техните предизвикателства е това, което разпалва въображението ни и ни подтиква към по-големи иновации."

На събитието ще бъдат обобщени най-новите предизвикателства, пред които сме изправени, и как можем да ги посрещнем. Преходът към естествени хладилни агенти с по-ниско въздействие върху климата е основна тенденция в световната индустрия за отопление и охлаждане в момента - и Alfa Laval е водеща в това отношение с топлообменни апарати, които са адаптирани към новите изисквания, пред които са изправени нашите клиенти. Alfa Laval също така е дом на най-новото разбиране за стойността на процесите за ефективно използване на материалите и ресурсите, което може да бъде най-разумния начин за увеличаване на печалбите, намаляване на разходите и подобряване на устойчивостта - триединство от ползи, от които всяка компания би се съгласила, че се нуждае.

Събитието е насочено и към споделяне на опит на нови инициативи, включително тези от Zero Liquid Discharge, както и от екипа на сервизния център на Alfa Laval, който също ще бъде представен.

Също така, централно място ще заемат и най-новите горива и технологии, включително веригата за създаване на стойност на зеления водород, възобновяемия дизел, както и иновативните топлообменни апарати от ново поколение на Alfa Laval - гамата ACK540, AC65, TS45 и PCHE Hybloc™.

За всеки, който се надява да бъде част от решението за изграждане на по-светло бъдеще, събитието на Alfa Laval Net-Zero наистина не може да бъде пропуснато.

Събитието ще се състои на 16 февруари 2022 г. от 14.00 ч. централноевропейско време (английска версия)

 

Launch event title image 640x360-V2

7.14 intro image.jpg

Ускоряване на устойчивите решения

Заедно с нашите клиенти и партньори Alfa Laval ускорява прехода към по-ефективни и по-чисти енергийни решения и придвижва напред кръговата икономика.
Дълбоките ни познания в областта на индустрията ни позволяват да оптимизираме процесите на клиентите, да преодоляваме най-трудните предизвикателства и да продължаваме да правим света по-добър всеки ден.

Започнете прехода си тук

Изтегляне на прес съобщение

Свързано съдържание: