2022-08-08 Новини за продукти

Присъединете се към премиерата на „Нулеви емисии“ на Alfa Laval – завърнахме се с нови продукти и познания!

След невероятно успешния си първи опит през февруари 2022 г., Alfa Laval се завръща с нови познания как да ускорим устойчивите решения на енергийния пазар. Събитието „Нулеви емисии“ на Alfa Laval ще обърне внимание на начина, по който възнамеряваме да подходим към някои от належащите проблеми днес. Това включва всичко – от вълнуващите възможности, които предлага увеличената цифровизация, до разнообразните подходи, с които да постигнем общите си цели за декарбонизация.


„Ще поканим клиенти от цял свят да се присъединят към нас, за да обсъдим „Нововъведенията, които ускоряват устойчивите решения“.  Вълнуващите ни лектори ще ни запознаят обстойно с експертните си области и ще ни покажат как да вдъхнем живот на ангажиментите си към енергийната ефективност, чистата енергия и кръговрата“
, казва Томас Мюлер, Изпълнителен вицепрезидент по енергетика на Alfa Laval.  

„Тези три области са крайъгълните камъни на предложението за устойчивост на Alfa Laval и са в основата на начините, по които можем да подкрепим клиентите си да постигнат нулеви емисии“, продължава Мюлер. „Това разпалва въображението ни и стимулира нововъведенията ни. Същевременно трябва да разберем, че ускорението на пътуването към нулеви емисии трябва да се случи чрез партньорства, при които допълващите се компетенции и способности се обединяват, за да разкрият нови хоризонти“.

Alfa Laval се гордее с най-модерно мислене, когато трябва да се създават нови технологии, които увеличават печалбите, намаляват разходите и подобряват устойчивостта. Това събитие цели да обобщи някои от тези ключови продукти и технологии, които могат да помогнат за най-новите предизвикателства и възможности пред отраслите. Например решенията за повторна употреба на топлината и течно охлаждане понастоящем са актуални в глобалните центрове за данни и Alfa Laval е лидер с нови продукти, създадени специално за да повишат енергийната ефективност на центровете за данни. Друг пример е ангажиментът на Alfa Laval към свързаността, като основният фокус е върху термалното сканиране и изкуствения интелект.  

Експертите в студиото също така ще споделят най-новото, което предлага Alfa Laval в сферите на технологиите за сепариране, системите за филтриране, хибридното въздушно охлаждане и дългосрочното съхранение на енергия. Тук ще се включват много вълнуващи нови продукти, като гамата Alfa Laval Moatti 180, Packinox+, HYAC и други.

Ако искате да участвате в изграждането на едно по-светло бъдеще, не забравяйте да се присъедините към събитието „Нулеви емисии“ на Alfa Laval. Събитието, в което можете да се включите безплатно, ще се проведе онлайн на 15 септември 2022 г. в 14:00 ч. CET.

 

Регистрирайте се още днес!

 

Етикети

Всички
Innovations that accelerates sustainable solutions 640x360

Научете повече!

Разберете повече за събитието „Нулеви емисии“ на Alfa Laval. 

> Вижте пълната програма тук

Изтегляне на съобщението за пресата

7.14 intro image.jpg

Ускоряване на устойчивите решения

Заедно с нашите клиенти и партньори Alfa Laval ускорява прехода към по-ефективни и по-чисти енергийни решения и придвижва напред кръговата икономика.
Дълбоките ни познания в областта на индустрията ни позволяват да оптимизираме процесите на клиентите, да преодоляваме най-трудните предизвикателства и да продължаваме да правим света по-добър всеки ден.

Започнете прехода си тук

Свързано съдържание: