Поддържащи услуги

Работата с Alfa Laval означава, че никога не сте сами. Нашите услуги за поддръжка са на линия, за да Ви гарантираме, че винаги имате партньор, който да Ви подкрепи. Някои неща могат да бъдат решени дистанционно, но в други случаи е необходимо съдействието на нашите най-опитни специалисти по отстраняване на неизправности.

support icon blue
.

Изключителен склад

Осигуряване на наличност на критични резервни части

Exclusive Stock е стратегическа услуга, която гарантира, че Вашата критична резервна част е винаги на точното място и в точния момент. Като ни позволите да съхраняваме критични резервни части, запазени на името на Вашата компания в един от нашите глобални дистрибуторски центрове, Вие ще осигурите наличност, като същевременно ще намалите разходите за складова наличност, труд и администрация.

Изпращане в същия ден

Поддържането на собствени складови наличности означава високи разходи за съхранение. С Exclusive Stock имате достъп до висококачествени оригинални резервни части, готови за изпращане в деня, в който ги заявите.

Използвайте Exclusive Stock, когато трябва да осигурите наличието на специализирани и критични резервни части, имате нужда от определена част, за да отговорите на разпоредбите за безопасност и опазване на околната среда или имате стратегически основания за оптимизиране на управлението на запасите.


.

Техническа документация

Ключът към Вашето оборудване

Наличието на техническа документация означава по-кратко време за поръчка на резервни части и правилно боравене с оборудването по време на ежедневните операции. Точната документация също така дава възможност за сертифициране и проверка на оборудването, когато е необходимо, и улеснява процедурите, когато се изисква поддръжка.

Техническата документация е полезна, когато е изгубена документация, необходима за проверка или инспекция или когато износването налага необходимост от поръчка на нови части.


.

Обучение

Уменията и знанията дават сила

Когато закупувате оборудване на Alfa Laval, Вие купувате сигурност. Но трябва да разчитате и на Вашите оператори на оборудване да свършат работа. Ето защо развитието на компетентности е безценно за ежедневните Ви операции.  
Трябва да сте сигурни, че разполагате с правилното ноу-хау. Ефективното обучение ще Ви даде широко разбиране за това как да използвате и поддържате системите Alfa Laval.

Инвестирайте в обучение на Alfa Laval за специалисти
Чрез нашето експертно обучение Вие опознавате оборудването си в цялост. Инвестирате в оптимална ефективност и подобрена производителност. Нашите обучения за специалисти Ви гарантират, че ще се чувствате в безопасност и комфорт при работа с оборудването.

С нашето обучение получавате:

  • Повишена безопасност и надеждност на оборудването
  • Намалени разходи за експлоатация и поддръжка
  • Съответствие с изискванията на регулаторните органи
  • Удължен живот на оборудването
  • По-уверени и компетентни оператори

.

Отстраняване на неизправности

Независимо от причината, ако възникне проблем, свързан с оборудването на Alfa Laval, експертите на Alfa Laval идентифицират основната причина за проблема и я отстраняват, за да предотвратят бъдещи проблеми. Експертите на Alfa Laval гарантират, че проблемът е решен и предоставят подробен анализ, както и препоръки, свързани с други области, които могат да бъдат подобрени.

Нашите опитни и квалифицирани специалисти по отстраняване на неизправности осигуряват незабавна поддръжка както на място, така и извън обекта Ви, за да разрешат всеки проблем, свързан с Вашето оборудване Alfa Laval. Ние откриваме причината за непланираните изключвания и се уверяваме, че оборудването работи възможно най-добре. Ние също така идентифицираме и предотвратяваме опасни ситуации, за да подобрим условията на работа на Вашия персонал.

Свържете се с нашите специалисти по отстраняване на неизправности, когато забележите намаляване на производителността, когато се появят необясними отклонения от експлоатационните изисквания, когато забележите смущения в процеса или когато консумацията на енергия е необичайно висока.


Имате ли нужда от помощ или имате някакви въпроси, свързани с обслужването?

Нашият местен екип експерти по обслужването е готов да Ви помогне, в случай че имате нужда от помощ или имате някакви въпроси, свързани с експлоатацията и поддръжката на Вашето оборудване.

Service staff 640x360

Гледайте нашите видеоклипове за обслужване и поддръжка

Нашите видеоклипове ще Ви дадат както теоретична основа, така и практически съвети, свързани с обслужването на нашето оборудване. Следвайте връзката по-долу, за да отворите плейлиста с видеоклиповете.

CE service video list image