Кариери | Alfa Laval

Любознателни ли сте?

В Alfa Laval винаги правим всичко възможно, за да преодолеем и най-трудните предизвикателства. Нашата движеща сила е да ускорим успеха на нашите клиенти, хора и планета. Това може да се постигне само с отдадени хора с любознателен ум. 

Любознателността e искрата, която стои зад великите идеи. А великите идеи са двигател на прогреса.
В нашия раздел за свободни работни места ще откриете възможности за любознателните умове, как могат да окажат дълготрайно въздействие върху някои от най-належащите проблеми на планетата. 

За по-добър напредък. С Alfa Laval.

 

Вижте нашите свободни работни места

ТОВА СМЕ НИЕ!

Запознайте се с нашите любознателни умове:

„Непрекъснато откривам нови предизвикателства“

Запознайте се с Камила Арвидсон
Маркетинг и продуктов мениджмънт

„Супер хубаво!“

Запознайте се с Манал Мохамед Абдеслам
Човешки ресурси

„Бъди смел!“

Запознайте се с Джей Джеонг
Директор за управление на пазарите на рафинерията

„Доказване на потребителната стойност“

Запознайте се с Джонатан Моландер
Производство

Вижте нашите свободни работни места

„Даваме своя принос за нашата гъвкава трансформация!“

Запознайте се с нашия екип по автоматизация

„Вие сами създавате своя успех“

Маделин Гилборн, специалист по устойчивост

„Отворете съзнанието си да учите нови неща“

Гурудат Бхат, ИТ специалист

„Аз спасявам света!“

Запознайте се с Ева Андерсон, старши специалист по процеси на рафиниране

 

Вижте нашите свободни работни места

НАШИТЕ РЕШЕНИЯ

Добри новини за дивата морска флора и фауна

Пластмасовите микрочастици представляват сериозна заплаха за нашите морета и океани. Необходими са стотици години за разграждането им и могат да причинят трайно увреждане на различни морски организми. А всички ние поглъщаме пластмасови микрочастици, когато пием вода. Влезте в Alfa Laval. Благодарение на нашите мембранни биореактори в една пречиствателна станция за отпадъчни води успяхме да филтрираме и отделим пластмасови микрочастици с размери чак до 0,0002 mm. Добри новини, независимо дали живеете във вода или се нуждаете от вода, за да живеете.

dolphin 640x360

Запознайте се с Джесика Бенгтсон, един от нашите любознателни умове

Запознайте се с един от нашите любознателни умове – Джесика Бенгтсон, специалист по мембрани и решения за филтриране на вода. Тя участва в пилотния проект във фиорда Роскилде, за отличните резултати от който на мембраните на Alfa Laval беше присъдена националната награда „Energy Globe“.

 

Прочетете по-подробна информация    

Вижте нашите свободни работни места


woman with a flie on her nose 640x360

Различно виждане относно храната на бъдещето

Налице е нарастваща нужда от висококачествен протеин. На нашата планета обаче земеделската земя е недостатъчна, а броят на хората нараства. Това е трудно за решаване уравнение. Влезте в Alfa Laval. Отговорът може да е отглеждането на насекоми в стопанства. Ларвите на черната муха войник растат бързо и могат да бъдат събирани след няколко седмици. Благодарение на технологиите на Alfa Laval тези малки насекоми могат да бъдат преработени в хранителни продукти. В сравнение с традиционната селскостопанска дейност са необходими 90 процента по-малко пространство и храна. Така че вниманието действително е насочено към черната муха войник. Тя предизвиква голям интерес,когато става въпрос за справянето с един от най-големите ни проблеми. 

Прочетете по-подробна информация        

sumit pingle 640x360

Запознайте се със Сумит Пингле, един от нашите любознателни умове

Запознайте се със Сумит Пингле, един от нашите любознателни умове, с дългогодишен опит в работата с различни източници на протеин и технологичните решения. Според него обширното ноу-хау на Alfa Laval от над 50 години в тази сфера на стопанската дейност и фактът, че в технологичното решение са необходими всички основни продукти на Alfa Laval, превърнаха компанията в значим и добре познат партньор в промишлеността.

Прочетете по-подробна информация за Сумит Пингле     

Вижте нашите свободни работни места

Насоки за устойчиво корабоплаване

Основен приоритет за един капитан на търговски кораб е безопасният превоз на товара от точка А до точка Б. Но също толкова важно е спазването на строгите правила относно емисиите на отработили газове и изпускането на вода. Неспазването им може до доведе до тежки глоби и скъпоструващи забавяния. Влезте в Alfa Laval. Благодарение на свързаното ни оборудване на борда и нашия облак от данни, от кораба могат да бъдат събирани непрекъснато данните от над 500 инфоточки. Ако се задейства аларма от критично значение или се открие неизправност в системите, капитанът и неговият екипаж са незабавно предупредени. С незабавни действия им се предоставя дистанционно помощ от Alfa Laval. Все едно да имаш ангел хранител, който ти дава възможност за плаване с чиста съвест.

Това е само един пример как преодоляваме и най-големите предизвикателства. Любознателността е искрата зад големите идеи. А големите идеи движат прогреса.

Прочетете по-подробна информация      

Вижте нашите свободни работни места

captain marine 640x360

dog and cat laying on the floor 640x360

Превръщане на отпадъчната топлина в промишлеността в уютен комфорт

В наши дни в промишлените процеси се губят около 50 000 000 000 вата, повечето под формата на отпадъчна топлина. Но защо да оставяме това огромно количество енергия просто да изчезва във въздуха? Влезте в Alfa Laval. Като монтираме нашите пластинчати топлообменници с голям капацитет, излишната топлина от процесите може да бъде ефективно абсорбирана и да се оползотвори. Например като централно отопление. Така не само създаваме зона на комфорт за домошарите, но и оказваме благоприятно въздействие върху атмосферата, тъй като това намалява емисиите на въглероден диоксид със 150 милиона тона всяка година.

Това е само един пример как преодоляваме и най-големите предизвикателства. Любознателността е искрата зад големите идеи. А големите идеи движат прогреса.

      Прочетете повече              Вижте нашите свободни работни места

Запознайте се с Жулиен Генетие, един от нашите любознателни умове

Запознайте се с Жулиен Генетие, един от нашите любознателни умове, който разказва как допринася Alfa Laval да има положително въздействие върху клиентите, хората и планетата чрез подобряване на енергийната ефективност.


Съхраняване на слънчевата енергия, за да озарява мрачните дни

Бъдещето е на слънчевата и вятърната енергия. Има обаче един голям проблем: когато слънцето не грее или не духа вятър, не се генерира енергия. Освен ако енергията може да се съхранява ефективно. Влезте в Alfa Laval. Като съсобственик на една нова компания, Alfa Laval развива дейност, за да превърне тази утопична мечта в реалност. Електрическата енергия от слънчевите и вятърните паркове се превръща в топлинна енергия посредством нашите единствени по рода си и специално проектирани топлообменници. След това топлината се запазва и съхранява в гигантски обеми разтопена сол, в очакване да бъде отново задействана и превърната обратно в електричество, когато е необходимо в мрежата. Така че прогнозата изглежда ведра дори за мрачните дни.

woman holding glowing glass jar 640x360

Запознайте се с нашите любознателни умове Емма Карлсон Линдбо и Матиас Норен

Нашите любознателни умове Емма и Матиас разказват за своето сътрудничество и как тяхната любознателност допринася за работата им в екип и за техния успех.

Прочетете по-подробна информация      

Вижте нашите свободни работни места

Прочетете Here № 37 във вариант с възможност за кликване върху връзки

Иновативна преработка на хранителни продукти, която превръща буболечки в бургери, или нова технология за съхраняване на възобновяема енергия са само две от примерните статии в новия брой на списанието HERE. Статиите илюстрират това, което разбираме под отговорен растеж – осигуряване на решения, които благоприятстват както хората, така и планетата. HERE спечели шведската издателска награда за 2019 г.

here no37 640x360