Биотехнология

Щадящо и ефективно технологично оборудване, което максимизира добивите и минимизира оперативните разходи. Изборът на подходящо оборудване за вашите процеси е крайъгълният камък за успеха и рентабилността в биопроизводството. Alfa Laval работят в този промишлен отрасъл повече от 100 години. Ние се стремим да продължим да оптимизираме вашите процеси с помощта на нашата широка гама от решения за сепарация, от компоненти за обработка на флуиди и от топлообменници.

Biotechnology with pipette and beaker

Тази гама осигурява безопасно, постоянно и рентабилно производство

  • Инженерен експертен опит и практически опит за оптимизиране на вашите биопроцеси
  • Щадяща обработка на продуктите за гарантиране на възможно най-високи добиви
  • Рентабилни операции – по-малко обработка на отпадъци и по-ниско потребление на комунални услуги
  • Съхранете характеристиките на продукта и осигурете постоянно качество
  • Широка гама от оборудване и решения за ефикасна биопреработка

Alfa Laval е утвърден доставчик на биотехнологичната индустрия. С продуктите и системите си, които са специално проектирани и документирани за биотехнологични приложения, ние сме проверена, тествана и доверена марка. Разнообразието и обширните познания на нашата глобална мрежа от представители за продажби и услуги ни позволяват да предоставяме персонализирани и устойчиви решения за подобряване на конкурентоспособността, както и за осигуряване на постоянно висококачествено производство.

В Alfa Laval ние вярваме в създаването на по-добри ежедневни условия за фармацевтичната и биотехнологичната промишленост, така че заедно да можем да помогнем на още повече хора да се радват на по-здравословен и щастлив живот. Вижте това видео, за да научите повече за това как Alfa Laval може да внесе своя принос към вашите фармацевтични и биотехнологични процеси..
.

Изведени на преден план технологии

Нагледен пример: Чуйте един от директорите на завод на BASF

Ефикасно отделяне на биомаса с херметичната технология Bactofuge на Alfa Laval

Херметичен дизайн на Alfa Laval

Научете за вътрешните механизми на технологията за херметичен дизайн и как тя подобрява боравенето с чувствителни продукти и максималното качество на продукта

Открийте помпата UltraPure на Alfa Laval

Проектирани за нуждите на фармацевтичните и биотехнологични отрасли, помпите UltraPure на Alfa Laval предлагат иновативни характеристики, които подпомагат оптимизирането на производството.

Първото първокласно решение за сепариране при производство на еднократни биофармацевтични продукти

Запознайте се с Alfa Laval CultureOne: ефективно, доказано избистряне с деликатно манипулиране на чувствителен към раздробяване биологичен материал, придружено с увеличен добив и подобрено възстановяване на протеините. Пригответе се да откриете нови възможности за производство на малки партиди с несравнима производителност.

Alfa-Laval-CultureONE-640x360

Брошура: Оборудвани за успех

Научете още за всички детайли, които са необходими за оптимизиране на биологично базирано химическо производство.

biobasedchemicals brochure 640X360