Производство на крафт бира

Добавете нашия експертен опит и професионално пивоварно оборудване към вашата енергия за занаятчийско пивоварене. Alfa Laval може да ви помогне да преодолеете проблемите при уникалното си пътуване в света на занаятчийското пивоварство. Те може да се изразяват в необходимостта от постоянно качество или от целево разрастване на производството, или в това дали всъщност не бихте могли да правите нещо още по-добре. И накрая, в това да инсталирате ново оборудване за първи път. Ние разполагаме с точното оборудване за занаятчийско пивоварство, както и с опита, знанията и споделената страст, за да ви помогнем.

Craft brewing solutions

Възхитителни, отличаващи се бири

  • Решения за всички пивоварни, от хора, които познават техния бизнес
  • Доказано на практика подобряване на добива и намаляване на потреблението на вода и енергия
  • Гъвкавост, която ви позволява бързо да се възползвате от нови тенденции в занаятчийското пивоварство
  • Глобална сервизна мрежа от специалисти в областта на занаятчийското пивоварство, които ви осигуряват поддръжка с пивоварско оборудване, системи и опит.
Доказаното оборудване и решенията ни за занаятчийско пивоварство – от отделни компоненти и технологични модули до цялостни проекти – са разработени и произведени за независими местни занаятчийски производители на бира и световни занаятчийски пивоварни, за да подобрят качеството на бирата, да оптимизират производството и да намалят разходите и въздействието върху околната среда. Чрез осигуряването на строг контрол върху вашето пивоварство и вашите разходи ние можем да ви помогнем да създавате възхитителни, отличаващи се бири.
.

Занаятчийски пивоварен процес

Diagrama de flujo del proceso de elaboración de cerveza artesanal
.
.

Премахване на проблемите в пивоварния процес с нашето пивоварно оборудване

Подобряването на дейностите е част от ежедневието на пивоварите – от варилното отделение чак до опаковането. Постепенното подобряване на добива на пивна мъст, загубата на бира или използването на вода може да доведе до значителни икономии в дългосрочен план. Вижте как нашият експертен опит, решения и отделни компоненти за всеки технологичен блок помагат да се избегнат и преодолеят често срещаните проблеми в пивоварния процес.

 

.

Варилно отделение

Извличане на пивната мъст, намаляване на отпадъците, спестяване на енергия и подобряване на ефективността и хигиената във варилното отделение.

Industrial equipment for brewhouse efficiency 640x360

Студен блок

Извличане на бирата, съкращаване на времето за ферментация и зреене, подобряване на управлението на дрождите, вземането на проби и др.

Brewing a better yeast 640x360

Филтрация и третиране

Избягване на развалянето, подобряване на качеството на бирата и разнообразяване на продуктите ви.

Beer filtration 640x360

Подготовка на линиите и почистване

Оптимизиране на почистването и подготовката на линиите.

Utilities and cleaning 640x360
.
.

Оборудване за оптимално занаятчийско пивоварство

Пивоварният занаят съчетава сложни процеси с творческо изкуство. Преодоляването на разликата между теорията на пивоварството и практическото занаятчийско пивоварство идва от опита да забелязвате признаци на проблеми и знанието как да се справяте с тях. Това е мястото, където комбинирането на опита може да доведе до ползи, простиращи се от варилното отделение до опаковката. Проблемите могат да бъдат контролирани и избегнати, при условие че имате подходящото пивоварско оборудване и го използвате правилно. Вижте нашите технологични познания и решения за занаятчийско пивоварство.

.
.
.

Доволни клиенти

Boston Beer Company

Beer Company

Едно от първите неща, които инсталирахме, беше сепараторът Brew на Alfa Laval. Alfa Laval също така бяха готови да поемат голяма част от управлението на проекта. Те успешно управляваха целия процес и през цялото време бяха на наше разположение с техническа помощ.

Дейвид Гринел, вицепрезидент „Пивоварни дейности“, Boston Beer Company, САЩ

Прочетете повече

Harpoon Brewery

Harpoon Brewery Iso-Mix

Системата Iso-Mix ни осигурява бърз и последователен начин за регулиране на съдържанието и плътността на CO2, както и други допълнения, които гарантират по-малко ръчен труд и намален риск от закъснения при нашите дейности по опаковане.

Ал Марзи, вицепрезидент и главен директор на пивоварната, Harpoon Brewery, САЩ

Прочетете повече

Amager Bryghus

Само с един компактен модул Brew 80 можете да си позволите да бъдете по-креативни. Единствено вашето въображение е ограничаващият фактор по отношение на експериментирането с аромати. Това оборудване се оказа много по-гъвкаво, отколкото предполагахме, и дава огромен тласък на нашия творчески, нетрадиционен подход към пивоварството и създава продукти, които наистина се забелязват на преситения пазар.

Мортен Валентин Лундсбак, учредител, Amager Bryghus, Копенхаген, Дания

Прочетете повече

Rebellion Beer Company

Rebellion beer company

Смятам, че производството на занаятчийски продукти в сравнително малък мащаб, каквото е нашето, все още е традиционно изкуство за създаване на отличителни характерни бири, което използва доказани във времето пивоварни методи, но съчетани с елементи на съвременна технология, като например Brew 80.

Марк Глоуенс, съсобственик, Rebellion Beer Company Ltd., Марлоу, Бъкингамшир, Обединено кралство

Прочетете повече

.
.

Когато качеството е на първо място

Открийте добре проектирани решения за занаятчии пивовари.

Boston Beer case 640x360
.
.

Нека да се ​​срещнем


Тази информация се съхранява и обработва в съответствие с
 нашата политика за личните данни.

.
Hero brew 20 1920x480 181130 v1

Your passion deserves the best

Introducing Brew 20 for brewpubs and microbreweries