Производство на газирани питиета

Бързата популярност на газираните питиета променя сериозно пазара на алкохолни напитки. Задвижвана от желанието за нискокалорийни алтернативи с ниско съдържание на захар и въглехидрати, очаква се консумацията да се утрои за няколко години. Тенденцията създава големи възможности за появата на нови марки и се среща с взривообразно търсене. Но бързото пускане на безалкохолното ви питие на пазара, което ще ви даде определено конкурентно предимство, изисква правилното оборудване и правилното ноу хау.

hard seltzer introimg640x360

Alfa Laval има широка гама от експертиза в работата с производители на ферментирали и дестилирани напитки от десетилетия, заедно с пълно портфолио на решения за технологична линия, идеална за производство на газирани питиета. Партнирайте си с нас днес и ще ви покажем как да уловите момента за газирани питиета.

Пивовар ли сте?

Редица пивоварни изследват как да се възползват от разрастващия се пазар на газирани питиета. Ако сте съществуващ пивовар, който иска да добави газирани питиета към предложенията си в портфолиото, дошли сте на правилното място. Alfa Laval може да ви подпомогне с компетенцията и технологиите си, за да адаптирате бързо съществуващите установки и да започнете производство на висококачествени газирани питиета според търсенето на консуматорите на вашите ключови пазари.

Партнирайте си с нас, за да поемем на това дълго пътуване днес

Нови ли сте в отрасъла за алкохолни напитки?

Разрастването на сектора на газирани напитки привлича интерес от различни компании в и извън индустрията за напитки, както и нови стартиращи компании. Ако искате да стартирате от самото начало, Alfa Laval може да си партнира с вас, за да осигури надеждно, качествено производство с висока скорост на пазара. Нашите отраслови експерти могат да ви помогнат да проектирате технологична линия и имаме широка гама от доказано оборудване, за да ви помогнем бързо да навлезете.


Стартирайте своето пътешествие в света на напитките, като се свържете с нас още днес

Пълна гама от решения на Alfa Laval за производство на газирани питиета

Искате ли да промените съществуваща пивоварна или да изградите нова производствена линия? Независимо от потребностите ви, Alfa Laval разполага с широка гама от доказани технологии, за да ви помогне. Технологичните стъпки и нашите решения са илюстрирани по-долу, като най-важните стъпки са маркирани.

hard-seltzer-process-diagram

Aldox Core 640x360.jpg

Системи с деаерирана вода (DAW)

Гамата от модули за деаерирана вода ALDOX на Alfa Laval се характеризира с многообразната проектна концепция за деаериране на гореща о студена вода за всеки капацитет между 10 и 1600 hl/h. Доказано е, че осигуряват нива на DO от под 0,01 ppm и ефикасност за CO2, превишаваща 95%.

Научете повече

brew_750e_product640x360.png

Сепариране
центрофуги 

Серията Brew от центрофуги на Alfa Laval са изключително подходящи за нуждите на производителите на газирани питиета. Те са доказани в постигането на високи производствени резултати и отговарят на изискването за работа на смени, докато осигуряват минимално поемане на кислород и най-високите хигиенни стандарти.


Научете повече

Газиране, смесване и дозиране

Alfa Laval Carboblend е добре доказала се система за смесване и газиране в отраслите за напитки. Carboblend осигурява непрекъснато, точно смесване и газиране на напитки, което го прави съществена част от оборудването за производители на газирани питиета.

Научете повече

placeholder_640x360.png

Пълен диапазон
изпълнение

Alfa Laval предлага пълни продукти и решения, които да отговарят на вашите потребности, независимо дали променяте съществуваща производствена установка или изграждате нова инсталация за газирани питиета. Можем да ви помогнем с всичко – от инженеринга до пускането в експлоатация.


Научете повече

Надежден партньор от началото до края

Независимо дали променяте съществуваща производствена установка или изграждате ново съоръжение за газирани питиета, Alfa Laval има индустриалния опит да ви помогне бързо да установите съоръженията и да ги пуснете да работят. Нашият екип може да проектира производствената ви линия и да ви съдейства с управлението на проекти, както и да инсталира и пусне в експлоатация новото оборудване и да обучи екипа ви как ефективно да го експлоатира. Нашата цел е да гарантираме, че всичко, от което се нуждаете, работи както се очаква, всеки ден.

Свържете се с нас, за да обсъдим вашия проект за газирани питиета

 

 

featured brands

Уникална технология за печелившо производство на газирани питиета

С оборудването Alfa Laval получавате не само технология, която е доказано, че предлага надеждна експлоатация в широка гама приложения за напитки. Получавате също така достъп до уникални проектни характеристики, които ви помагат да намалите разходите, като същевременно гарантирате качеството на продукта, което кара потребителите отново да се връщат за вашите продукти. Ключова иновация е единствената на пазара изцяло херметична, с долно подаване сепараторна технология, която едновременно свежда до минимум поемането на кислород и драстично намалява потреблението на енергия.

Научете повече за нашите водещи на пазара технологии за приложения за храни и напитки

Експертни услуги и поддръжка – независимо къде сте

С Alfa Laval оборудването е само началото. Всички наши решения са подкрепени от глобална мрежа от сервизни експерти, които могат да предоставят местна поддръжка, където и когато и да се нуждаете. Заедно с бързата доставка на резервни части нашата сервизна мрежа е тук, за да ви осигури пълно спокойствие за надеждната дълготрайна експлоатация на вашите системи. За максимално доверие във времето за непрекъсната експлоатация и по-добър контрол на бюджета за поддръжка предлагаме също така персонализирани решения за техническо обслужване под формата на Споразумение за обслужване с Alfa Laval.

separator service troubleshootingv2