Производство на масло и пасти

Маслото и млечните продукти за мазане внасят вкус и текстура в готвенето и приготвянето на закуски в цял свят. От сепарирането и пастьоризирането до зреенето и избиването – компонентите на Alfa Laval могат да покрият всяка стъпка на производството на масло и продукти за мазане. С подсилен фокус върху хигиената, нашето млекопреработвателно оборудване води до по-добра производителност, по-интелигентна употреба на ресурсите и по-ефективни работни потоци за производство от всякакъв мащаб.

Dairy-processing-butter-and-spread-processing

Оптимизиране на всеки процес на млекопреработването

От суровото мляко до завършения млечен продукт, компонентите на Alfa Laval са проектирани да постигнат най-доброто на всяка стъпка. Това помага за максимално увеличаване на производителността, времето за безотказна работа и качеството на продукта, като същевременно свежда до минимум потреблението на електрозахранване и вода. Прегледайте нашето портфолио и намерете подходящото оборудване за вашия процес.

Dairy-processing