Производство на мляко и сметана

С развитието на пазарите за мляко и сметана, необходимостта от иновации на продуктите става все по-голяма. За да произведат по-висококачествени продукти на конкурентни цени, мандрите се нуждаят от технологично оборудване, което може да подсили ефективността, като същевременно гарантира хигиена и внимателна обработка на продукти. От началото до крайния продукт и до почистване на място: Гамата от хигиенни компоненти за млекопреработването на Alfa Laval предоставя висока ефективност.

Milk-and-cream-processing

Оптимизиране на всеки процес на млекопреработването

От суровото мляко до завършения млечен продукт, компонентите на Alfa Laval са проектирани да постигнат най-доброто на всяка стъпка. Това помага за максимално увеличаване на производителността, времето за безотказна работа и качеството на продукта, като същевременно свежда до минимум потреблението на електрозахранване и вода. Прегледайте нашето портфолио и намерете подходящото оборудване за вашия процес.

Dairy-processing