Производство на йогурт и квасени млечни продукти

Съдържащи голям иновативен потенциал, киселото мляко и квасените млечни продукти изискват прецизна термообработка и отлична хигиена. За да осигурите производителност, качество и безопасност на продуктите, трябва да вдигнете летвата за технологичното си оборудване. Alfa Laval предоставя водещи на пазара компоненти за сепариране, нагряване и охлаждане и компоненти за обработка на течности.

Yoghurt-and-cultured-milk-processing

Оптимизиране на всеки процес на млекопреработването

От суровото мляко до завършения млечен продукт, компонентите на Alfa Laval са проектирани да постигнат най-доброто на всяка стъпка. Това помага за максимално увеличаване на производителността, времето за безотказна работа и качеството на продукта, като същевременно свежда до минимум потреблението на електрозахранване и вода. Прегледайте нашето портфолио и намерете подходящото оборудване за вашия процес.

Dairy-processing