Производство на готови храни
Успехът в операциите за преработка на храни изисква деликатен баланс между първокласен външен вид, вкус, текстура и проследимо качество от една страна, както и постоянно ниски разходи от друга. Ние предоставяме на нашите клиенти изключителни възможности по отношение на технологиите, които са от съществено значение за критични за производството процеси като смесване, сепариране, топлинна обработка и почистване.
Типични приложения за технологичните решения на Alfa Laval
- Хлебни изделия
- Зърнени храни
- Сладкарски изделия
- Десерти
- Яйчни продукти
- Пчелен мед
- Конфитюри и мармалади
- Храна за домашни любимци
- Супи, сосове и подправки
- Продукти от домати
Решенията на Alfa Laval позволяват на нашите клиенти от хранително-вкусовата промишленост да се възползват от много от най-модерните налични технологии в пълно съответствие с разпоредбите на Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ (FDA) и други изключително строги хигиенни изисквания.
Нашето уникално ноу-хау оказва положително влияние върху хиляди производители на храни по целия свят, които оценяват пълните предимства на глобалните технически ресурси, съчетани с местно ноу-хау и подкрепа на място. Можете да се доверите на Alfa Laval, за да си осигурите най-доброто и рентабилно решение за вашите конкретни нужди при преработка на храни.
За хранително-вкусовата промишленост
Хигиенното оборудване на Alfa Laval комбинира висока производителност и внимателна обработка, за да запази деликатните хранителни съставки. Поддържа синхрон с тенденциите в хранително-вкусовата промишленост и решава четири основни задачи: доставяне на хранителни продукти на потребителите на конкурентна цена, извличане на максимума от суровините, намаляване на отпадъците и емисиите и доставяне на безопасни и хигиенични хранителни продукти.