HVAC охлаждане

Планирането на една охладителна система може да се окаже сложна задача, като се вземат предвид множеството фактори, участващи в успешното решение. Alfa Laval предлага широка гама от висококачествени топлообменници и компоненти за приложения за охлаждане, като прилага знания и опит, придобитите от многобройни завършени проекти по целия свят.

cooling general 640x360

Богат асортимент, надеждна работа 

Повечето решения за охлаждане включват един или повече топлообменника. Alfa Laval идентифицира решение за конкретните ви нужди от охлаждане, което се персонализира с помощта на нашата обширна гама от топлообменници. Нашите топлообменници със сертификат за производителност осигуряват надеждна работа.

Решения, които работят под налягане

Alfa Laval предлага решения за големи проекти като комфортното охлаждане на небостъргачи. През високите сгради трябва да се изпомпват големи обеми от вода на големи разстояния и при постоянно високо налягане. Цялостното портфолио на Alfa Laval за охлаждане на високи сгради включва топлообменници в ролята им редуктори на налягането, за да предпази чилърите и климатиците от прекомерно високо налягане.

Портфолио от услуги 360° на Alfa Laval

 

За да работи вашето оборудване по перфектен начин, Alfa Laval предлага всеобхватно портфолио от услуги.

Свържете се с нас, за да разберете как да разширите ефективността на вашите продукти. 

 

xChanging Ideas – най-новите достижения в отоплението и охлаждането

Присъединете се към нашите експерти в конкретни области за нова поредица от уебинари и вижте какви са най-новите тенденции и решения, които формират нашия бранш.

xchanging ideas vignette text

Вашият информационен център за най-новото в отоплението и охлаждането

Със своя десетилетен експертен опит в областта на топлообмена, Alfa Laval предлага знания за днешните предизвикателства при отоплението и охлаждането. Открийте отговори на сложни въпроси за всичко – от енергийната ефективност до естествените хладилни агенти, заедно с полезни помощни материали, които улесняват намирането на подходящата технология за вашето приложение.

heating cooling-hub-vignette-2021