HVAC отопление

Alfa Laval осигурява енергоспестяващи компактни пластинчати топлообменници за нуждите на апартаменти, къщи, търговски помещения, промишлени съоръжения или обществени сгради. Нашата цел е да оптимизираме условията; от комфортно топли вътрешни помещения и приятни температури на водата на басейни до топла вода за битови нужди от чешмата.

Heating general 640x360

HVAC отопление по интелигентен начин

Нашите решения насърчават интелигентното използване на енергия, независимо от източника на топла вода. Например през лятото, когато отоплителната система на сградата не се използва с пълен капацитет, излишният капацитет може да се използва за отопляване на външни басейни. Използването на възстановяване на топлина – по време на производствени и други процеси, с цел отопление на сгради е друга енергоспестяваща мярка, която намалява разходите.

Използване на енергия от възобновяеми източници

Alfa Laval е ангажирана да внедрява възобновяеми енергийни източници в своите енергоспестяващи отоплителни решения, винаги когато това е възможно. Енергията от рециклирана или възобновяема енергия, като например геотермална или слънчева енергия, често може да се използва като алтернативен или допълнителен енергиен източник в отоплителните системи. 

Портфолио от услуги 360° на Alfa Laval

 

За да работи вашето оборудване по перфектен начин, Alfa Laval предлага всеобхватно портфолио от услуги.

Свържете се с нас, за да разберете как да разширите ефективността на вашите продукти. 

 

xChanging Ideas – най-новите достижения в отоплението и охлаждането

Присъединете се към нашите експерти в конкретни области за нова поредица от уебинари и вижте какви са най-новите тенденции и решения, които формират нашия бранш.

xchanging ideas vignette text

Ръководство за бърз избор

Ръководството за продукти на Alfa Laval е лесен за използване инструмент, който ви помага да изберете най-доброто решение за вашето приложение. В него също така са изброени и местните партньори на Alfa Laval, от които можете да поискате оферта за избрания от вас продукт.

product-guide-640x360-B

Вашият информационен център за най-новото в отоплението и охлаждането

Със своя десетилетен експертен опит в областта на топлообмена, Alfa Laval предлага знания за днешните предизвикателства при отоплението и охлаждането. Открийте отговори на сложни въпроси за всичко – от енергийната ефективност до естествените хладилни агенти, заедно с полезни помощни материали, които улесняват намирането на подходящата технология за вашето приложение.

heating cooling-hub-vignette-2021