Промишлено охлаждане

От замразяване и охлаждане в промишлени складови хладилни помещения до охлаждане на ледени пързалки, Alfa Laval притежава най-новите енергийно ефективни решения. Ние предлагаме високоефективни въздушни охладители за хранителната промишленост, които могат да се комбинират с пластинчати топлообменници. Приложенията варират от охлаждане в кланици и зони за преработка на риба и месо до климатичен контрол в складовете за пресни храни.

Alfa Laval industrial refrigeration

Alfa Laval предлага надеждни топлообменници, които осигуряват високоенергийна ефективност, независимо от приложението.Разгледайте нашите приложения.

.
Accelerate sustainable solutions

Ускоряване на устойчиви решения

Представете си един по-устойчив свят

.

xChanging Ideas – най-новите достижения в отоплението и охлаждането

Присъединете се към нашите експерти в конкретни области за нова поредица от уебинари и вижте какви са най-новите тенденции и решения, които формират нашия бранш.

xchanging ideas vignette text

Вашият информационен център за най-новото в отоплението и охлаждането

Със своя десетилетен експертен опит в областта на топлообмена, Alfa Laval предлага знания за днешните предизвикателства при отоплението и охлаждането. Открийте отговори на сложни въпроси за всичко – от енергийната ефективност до естествените хладилни агенти, заедно с полезни помощни материали, които улесняват намирането на подходящата технология за вашето приложение.

heating cooling-hub-vignette-2021