Промишлено охлаждане

От замразяване и охлаждане в промишлени складови хладилни помещения до охлаждане на ледени пързалки, Alfa Laval притежава най-новите енергийно ефективни решения. Ние предлагаме високоефективни въздушни охладители за хранителната промишленост, които могат да се комбинират с пластинчати топлообменници. Приложенията варират от охлаждане в кланици и зони за преработка на риба и месо до климатичен контрол в складовете за пресни храни.

Alfa Laval industrial refrigeration

Alfa Laval предлага надеждни топлообменници, които осигуряват високоенергийна ефективност, независимо от приложението.Разгледайте нашите приложения.

.
Accelerate sustainable solutions

Ускоряване на устойчиви решения

Представете си един по-устойчив свят

.

xChanging Ideas – най-новите достижения в отоплението и охлаждането

Присъединете се към нашите експерти в конкретни области за нова поредица от уебинари и вижте какви са най-новите тенденции и решения, които формират нашия бранш.

xchanging ideas vignette text

Открийте най-съвременните решения за охлаждане на Alfa Laval

Днес има огромни възможности за намаляване на въглеродния отпечатък на промишлените и търговските охлаждащи системи. Нови, по-ефективни топлинни технологии позволяват да се намали консумацията на енергия и в резултат на това емисиите. В същото време парниковите газове, отделяни от традиционните хладилни агенти, вече могат да бъдат елиминирани чрез преминаване към естествени алтернативи като амоняк или, парадоксално, самия CO2.

Commercial refrigeration 640x360

Вашият информационен център за най-новото в отоплението и охлаждането

Със своя десетилетен експертен опит в областта на топлообмена, Alfa Laval предлага знания за днешните предизвикателства при отоплението и охлаждането. Открийте отговори на сложни въпроси за всичко – от енергийната ефективност до естествените хладилни агенти, заедно с полезни помощни материали, които улесняват намирането на подходящата технология за вашето приложение.

heating cooling-hub-vignette-2021