С мисията за един по-светъл свят

Годината е към края си. Както винаги искаме да изразим дълбоката си признателност за съвместната ни работа през 2021 г. Надяваме се да продължим успешното си сътрудничество, в основата на което стоят новаторските и устойчиви решения – в името на едно по-добро бъдеще както за хората, така и за планетата ни. Вижте как...

И се надяваме да направим това заедно. През изминалата година Alfa Laval инсталира топлообменници като част от програмите за енергийна ефективност на нашите клиенти и така спестихме общо 50 GW. Това доведе до спад на въглеродните емисии от 25 милиона тона за цялата година – малко повече от емисиите на град Париж. Това е отличен пример за компенсирането на емисии... а не по-малко ценна е и радостта от доброто партньорство.

Празнични пожелания

Партньорство за ускорен темп на устойчивостта ви

Всеки спестен киловат енергия е също толкова ценен, колкото и производството на нов киловат чиста енергия. В Alfa Laval знаем как да направим вашите процеси по-ефективни – и по-устойчиви. В продължение на повече от 90 години разработваме пластинчати топлообменници за оптимизиране на топлопреноса при отопление и охлаждане.

От това видео може да научите как иновативните ни решения вече съдействат за удовлетворяване на повишената нужда на клиентите от енергийна ефективност и намаляване на емисиите.

Прочетете повече относно решенията за енергийна ефективност на Alfa Laval