2023-01-09 Новини за продукти

Намалете до 90% от разходите за почистване на място на вашите клапани

Може би не знаете, но средно 20% от общата консумация на енергия в повечето производствени съоръжения се изразходва за почистване на място (CIP). Което означава, че надграждането на вашите системи за CIP е огромна възможност за увеличаване на устойчивостта и рентабилността на вашия завод.

 

„Устойчиви икономии при почистването на място – без много въздух под налягане, само неоспоримата истина.“

– Клемент Ларсен-Ледет, ръководител „Глобални продажби на резервни части“, Alfa Laval

 

Направете интелигентен избор за надграждане

Вдъхновете се. Представете си как би повлияло на крайните ви резултати следното: 30% икономии на енергия от помпата, 70% икономии на вода от системите за почистване на резервоари, 80% икономии на енергия за разбъркване и до 90% икономии на вода за почистване на място на клапаните. Разгледайте електронната книга за оптимизация на почистването на място.

meet_your_sustainability_goals_image_640x360.jpg

Изтеглете вашето копие.

Не пропускайте да направите големи икономии

„Око да види, ръка да пипне“ може да е клише. Но когато научите неоспоримата истина за спестяването на енергия, вода и почистваща среда, ще видите колко лесно е да постигнете целите за устойчивост на вашата компания чрез надграждане до най-новите технологии за почистване на място (CIP) на Alfa Laval.

Колко можете да спестите?

Позволете на Alfa Laval да ви помогне да превърнете в реалност вашите планове за устойчивост. Ние в Alfa Laval изпълняваме обещанията си. Без въздух под налягане, а само неоспоримата истина за това как можете да намалите разходите си и да постигнете целите си за устойчивост. Посредством оборудване за одит на Alfa Laval, използвайки нашия инструмент за устойчиви решения Joules, вие получавате задълбочени анализи на производителността на оборудването, изчисления и валидиране на подобренията на ефективността и икономиите от надграждане на CIP.

 

 

Етикети

Всички
meet your sustainability goals image 640x360

Спестете пари и постигнете целите си за устойчивост с надграждане на почистването на място (Cleaning-in-place or CIP)

        

Научете повече. Свържете се с нас днес.

Вашата информация се съхранява и обработва в съответствие с нашата политика за поверителност и защита на личните данни..

Свързано съдържание: