Past conferences

Listen to our experts present at international refinery conferences.

Как две рафинерии увеличиха максимално времето за непрекъсната работа и сведоха до минимум разходите в процеса по висбрекинг

Ева Андерсон, мениджър за отрасъла на рафинериите в Alfa Laval, представя как две испански рафинерии увеличиха максимално времето за непрекъсната работа и сведоха до минимум разходите в процеса на висбрекинг, като използваха решения с топлообменници Alfa Laval. Записано в BBTC 2016.

Максимална надеждност и доходност в Repsol Cartagena ADU с помощта на високоефективни топлообменници Alfa Laval без формиране на корозия.

Антонио де Франсиско, инженер по продажби на Alfa Laval Iberica за рафинерии и петролно-химическата промишленост и Ева Андерсон, пазарен мениджър за рафинерии на Alfa Laval, представят дейността на IDTC конференцията в Мадрид през 2016 г. Темата е максимално увеличаване на надеждността и доходността в Repsol Cartagena ADU с помощта на високоефективни топлообменници Alfa Laval без корозия.

Предимствата от използването на въздушни охладители за влажни повърхности за охлаждане на изтичащи течности в рафинерии

Винсент Полино от Alfa Laval Niagara представя темата за предимствата от използването на въздушни охладители за влажни повърхности (WSAC) за правилно охлаждане на изтичащи течности в рафинерии. WSAC се сравняват технически и търговски с алтернативни решения, като охладители за студен въздух, охлаждащи кули, плюс конвенционални топлообменници или блокове за замразяване, и се представя конкретен случай от рафинерия в САЩ. Презентацията е записана на IRPC конференцията в Милано през 2016 г.

Използване на спирални топлообменници за максимално увеличаване на печалбата от обработка на мазут

Ева Андерсон, пазарен мениджър за рафинерии в Alfa Laval, разказва как спиралните топлообменници могат да се използват за максимална печалба при обработка на мазут по отношение на увеличаване на капацитета, енергийна ефективност, време за непрекъсната работа и надеждност. Презентацията е записана на IRPC конференцията в Милано през 2016 г.