Ускоряване на устойчиви решения

Представете си един по-устойчив свят. Свят, в който e необходимо по-малко, за да се произведе повече. Свят, в който ефективно отговаряме на нарастващите ни енергийни нужди и едновременно с това намаляваме емисиите на CO2. Представете си свят, в който можем да използваме силата на природните ресурси, като същевременно ги запазим.

В Alfa Laval ние не просто си представяме този свят. Ние го изграждаме заедно с нашите клиенти и нашите партньори. С непрестанни иновации ние ускоряваме прехода към по-ефективни и по-чисти енергийни решения като същевременно движим кръговата икономика напред. Нашите задълбочени познания в бранша ни позволяват да оптимизираме процедурите за клиентите, да преодолеем най-тежките предизвикателства и да продължим да подобряваме света всеки ден.

Като работим заедно, ние ускоряваме прехода към устойчиви решения. Всичко е свързано с постигането на напредък – за вашия бизнес, за вашите служители и клиенти и за планетата, на която всички живеем.

cleantech_symbol_640x360.png

Партньорства за ускоряване на вашите устойчиви решения

С основа, изградена върху десетилетия опит, Alfa Laval притежава единствени по рода си компетенции за установяване на нови възможности, които да извлекат повече от съществуващите процесни приложения. Научете как решенията и подкрепата, които можем да предложим като партньори, могат да помогнат на вашия бизнес да се разраства по правилния начин до постигането на пълен устойчив потенциал.

Нашите експерти ви показват пътя

Научете от Мадлен Гилборн, мениджър бизнес развитие за чисти технологии в Alfa Laval, за нашата работа в областта на чистата енергия, енергийната ефективност и кръговата икономика. Партньорството с Alfa Laval ви свързва с водещи експерти в индустрията като Мадлен, които подкрепят ускоряването на устойчивостта операциите ви.

Нашето глобално предизвикателство: декарбонизация

Предизвикателството при декарбонизацията е с двойна цел: от една страна трябва да подкрепяме бързо нарастващите енергийни нужди, а от друга да намалим емисиите на CO2, за да постигнем целите на Парижкото споразумение за климата.

Както показва тази диаграма, нашата сегашна посока на действие далеч не ни води там, където трябва. Пътят за постигането на целта на Парижкото споразумение за ограничаване на глобалното повишаване на температурата до 1,5°C до 2050 г. ще изисква план за „Устойчиво развитие“. Заслужава си обаче да се отбележи, че се очаква енергийните нужди да нараснат с до 54% през същия период. Следователно не съществува едно единствено просто решение, което да трансформира глобалната енергийна система. Това решение ще изисква комбинация от технологии и горива.

В Alfa Laval притежаваме опит и знания, за да ви подкрепим в преходния период, с решения, които позволяват енергийна ефективност, чиста енергия и кръгова икономика. Прочетете повече по-долу или се свържете с нас днес.


Свържете се с нас

 

 

cleantech-WHE-chart-final.png

Енергийна ефективност

Как може Alfa Laval да увеличи вашата енергийна ефективност? Научете как нашите решения помагат за спестяването на 50 GW енергия годишно – намалявайки емисиите на CO2 с цели 25 милиона тона. Това е 550 пъти повече от въглеродния отпечатък на Alfa Laval.

Alfa Laval Sustainable solutions Energy efficiency

Чиста енергия

Готови ли сте да откриете утрешните решения за производството на „зелен“ водород, горивни клетки, улавяне на въглерод и съхранение на енергия? Щракнете тук, за да научите за решенията на Alfa Laval за ускоряване на прехода към чиста енергия.

Sustainable solutions Clean energy

Кръгова икономика

Искате ли да видите как Alfa Laval работи с партньори и клиенти, за да гарантира, че употребата и повторната употреба на всеки природен ресурс се извършва по възможно най-ефективния начин? Открийте нашите най-нови решения за подобряване на кръговрата.

Sustainable solutions Circular economy

Устойчиво партньорство

Вашето любопитство е и наше любопитство. Вашата страст е и наша страст. Alfa Laval вярва, че сътрудничеството и силните партньорства са ключът към ускоряването на решенията на бъдещето. Повече от век това е горивото зад нашите непрестанни иновации. Днес то е движещата сила за новите разработки в енергийната ефективност, чистата енергия и кръговата икономика. Научете как решенията и подкрепата, които можем да предложим като партньори, могат да помогнат на вашия бизнес да се разраства по правилния начин до постигането на пълен устойчив потенциал.

Alfa Laval Sustainable solutions Sustainable partnership
.
Cleantech Herobanner 1920x480-final

Ускоряване на устойчиви решения

Представете си един по-устойчив свят

.

Устойчиви решения за един по-добър свят

Знаете ли, че Alfa Laval допринася за 15 от 17-те цели на ООН за устойчиво развитие? Ние предлагаме не само решения, които отговарят на нуждите на нашите клиенти, но и такива, които отговарят на нуждите на нашата планета. Последният ни доклад за устойчивост документира работата, която вършим, за да помогнем да създадем по-добри ежедневни условия за всички.

Alfa Laval Sustainable solutions Sustainable solutions

Нашето наградено списание HERE

HERE е онлайн списанието на Alfa Laval, което получи шведската награда за издателска дейност за 2019 г. Това списание ви информира за най-новите задълбочени открития, анализи и вдъхновение от нашия свят и не само. С фокус върху това как процесите могат да бъдат подобрени за спестяване на енергия и опазване на околната среда, списанието HERE изследва глобални и местни предизвикателства, заедно с иновациите и решенията, които могат да се справят с тях

Alfa Laval Sustainable solutions HERE magazine