Преработка на мазнини и масла

В продължение на десетилетия Алфа Лавал е водещ доставчик на производителите на растителни и животински мазнини и масла по целия свят. Нашето специализирано оборудване за обработка е внимателно проектирано, за да увеличи както производствените резултати, така и качеството на вашите крайни продукти, като същевременно създава нови възможности за намаляване на разходите. От усъвършенствани инструменти за симулация до свързаност и други, ние продължаваме да тласкаме индустрията напред.

fat and oil processing 640x360
.

Приложения и индустрии

От широка гама революционни технологии за сепариране, нашето предложение се разрасна, за да обхване системи и оборудване, които покриват цялата технологична линия. Разберете защо Алфа Лавал продължава да бъде „номер едно в маслата“. Изберете вашата област на приложение, за да откриете нови възможности за процеса си на обработка.

Оптимизиране на процеса за хранителни масла

Рафинирането на сурово масло в хранително изисква задълбочено познаване на технологичния процес – от дегумиране, неутрализация и депарафинизация до избелване, дезодориране и намаляване на глицидиловите естери (GE) и 3-монохлорпропан-1,2-диол (3-MCPD).

degumming-for-edible-oil 640x360
.

Как можем да ви помогнем?

Интересувам се от
Бихте ли желали да получавате уебинари по поръчка, покани за предстоящи събития, както и новини за продукти и обслужване?


Тази информация се съхранява и обработва в съответствие с
 нашата политика за личните данни.