Royal Unibrew се доверява на Alfa Laval за персонализирани, цялостни решения за пивоварна и навременно изпълнение на проекта

Royal Unibrew е европейска група за напитки с все по-разнообразно продуктово портфолио. За да удовлетворят променящите се пазарни изисквания, те се обърнаха към Alfa Laval с цел доставка на напълно персонализирани, цялостни системни решения за модернизиране на тяхната 120-годишна пивоварна във Faxe, Дания. Редица успешни инсталации доведоха до засилващо се партньорство между двете компании, както и до по-нататъшни разработки на проекти.

ДАТА 2023-11-28

Гласът на нашия клиент

Андерс Нилсен, управител на пивоварна в пивоварната Faxe на Royal Unibrew:

Работим за пазар, който се развива непрекъснато и изисква много разнообразно продуктово портфолио и по-кратковременни серии... Трябва да бъдем много гъвкави, а обемите се увеличават през последните няколко години.“
Alfa Laval познава нашата пивоварна. В миналото реализирахме съвместно няколко добри проекта.“
Монтажът и начинът, по който работи след това, наистина са това, което беше обещано. „След монтажа ние използваме Alfa Laval като доставчик на резервни части и обслужване.”
Разглеждайки проектите, които сме направили досега с Alfa Laval, се уверяваме, че ползата от тях е, че те са получили добра представа за нашата съществуваща пивоварна. Интеграцията между старо и ново също стана по-лесна и по-бърза.”

Вижте цялата история

Искате да научите повече за сътрудничеството на Alfa Laval с Royal Unibrew, както и за нашите възможности за цялостни решения за пивоварни и управление на проекти? Изтеглете тази брошура, за да прочетете цялата история за нашата работа във Faxe Brewery.

Изтеглете брошурата

 

faxe-case-story-production-img-640x360.jpg

Как можем да помогнем за вашата пивоварна?

Планирате предстоящ проект? Търсите партньор, който може да осигури както експертни инженерни решения за пивоварни системи, така и управление на проекти, с доказан опит от пивоварни по целия свят? Свържете се с нашите пивоварни експерти днес и научете как можем да ви подкрепим.

Свържете се с нас