Услуги за почистване

Удължаване на живота на вашето оборудване

Поддържането на оборудването чисто може да бъде от жизненоважно значение за ефективността на работния процес. С нашите услуги за почистване, технологичните повърхности се възстановяват в оптимално състояние, което намалява разходите за техническо обслужване и удължава живота на вашето оборудване. И като спестявате енергия, вие можете да намалите и оперативните си разходи.

Услуги за ежедневно почистване

Alfa Laval предлага гама от системи за почистване на място (CIP) и почистващи препарати, специално проектирани и формулирани за ефективно премахване на натрупването на отлагания от оборудването за топлообмен, сепариране и генериране на свежа вода.

Използваме само внимателно разработени и екологично чисти химикали.

Системи за почистване на място (CIP)

Изберете от широка гама Alfa Laval CIP модули и системи, произведени от неръждаема стомана или полиетилен за най-малките модули.

Като алтернатива можем да проектираме CIP системи за Вашите топлообменници с много големи размери или опасни зони, които изискват взривозащитено оборудване.

Почистващи препарати

За да гарантира безопасното отстраняване на нежеланите замърсители от повърхностите на оборудването, Alfa Laval препоръчва специално разработени нетоксични почистващи препарати с ниско въздействие върху околната среда. Те са щателно изпитани в нашата собствена лаборатория, за да се гарантира, че материалите на уплътнението и нагревателната повърхност не са засегнати. 

Други химикали

Освен химическите почистващи препарати, Alfa Laval разполага и с редица други химикали за подобряване на ефективността на сепаратора, както и химикали за обработка на питейна вода. Те са специално разработени за използване с нашите високоскоростни сепаратори и инсталации за обезсоляване на вода.

Как се извършва това

Нашите експерти:

  • Препоръчват почистващи разтвори в зависимост от оборудването и приложението
  • Предоставят услуги за почистване на оборудване, което не е на Alfa Laval
  • Извършват услуги за почистване на място

 

Търсите специфична услуга?

cleaning services 640x360

Десетте най-добри съвета, за да поддържате оборудването Alfa Laval в отлично състояние