Търговско охлаждане

Широката гама топлообменници на Alfa Laval може да бъде намерена в многобройни приложения за климатизация на жилищни и търговски обекти – включително климатизация (чилъри), отопление на битова вода (котел/слънчева енергия), термопомпи и транспортно охлаждане.

commercial refrigeration 640x360

Просто нови – днес и утре

С над 80 години успешно развитие на топлообмена, нашият бранд е свързан с производителността, като целта ни е да доставим най-добрите продукти и решения за вашата задача. Ние разработваме строго стандартизирани гами и ги класифицираме по номера на артикули, за да улесним лесния избор и бързата доставка. Това ще ви гарантира, че винаги ще получавате правилното решение от един-единствен доставчик.

Днешните решения за изискванията на утрешния ден

Нашите енергийно ефективни решения за охлаждане са разработени така, че да отговорят на изискванията на съвременните индустрии, а са готови също и за бъдещето по отношение на международните разпоредби за хладилни агенти и емисии. Топлообменниците на Alfa Laval са сертифицирани в съответствие с описаните по-долу разпоредби и стандарти.

  • Енергийна ефективност – Нашите продукти и решения спестяват енергия, намаляват разходите и отговарят на изискванията на бъдещето.
  • Експертна надеждност – с над 80 години опит в областта на технологията за топлообмен и повече от 5000 инсталации по целия свят, ние имаме необходимия практически опит.
  • Просто и достъпно – Предлагаме пълна съвместима и стандартна продуктова гама от складова наличност. Нашите продукти са лесни за избор и за монтаж, като независимо в коя държава се намирате, ние ще сме там, за да ви съдействаме.

Alfa Laval предлага надеждни топлообменници, които осигуряват високоенергийна ефективност, независимо от приложението.Разгледайте нашите приложения.

.
Accelerate sustainable solutions

Ускоряване на устойчиви решения

Представете си един по-устойчив свят

.

xChanging Ideas – най-новите достижения в отоплението и охлаждането

Присъединете се към нашите експерти в конкретни области за нова поредица от уебинари и вижте какви са най-новите тенденции и решения, които формират нашия бранш.

xchanging ideas vignette text

Изтегляне

Вашият информационен център за най-новото в отоплението и охлаждането

Със своя десетилетен експертен опит в областта на топлообмена, Alfa Laval предлага знания за днешните предизвикателства при отоплението и охлаждането. Открийте отговори на сложни въпроси за всичко – от енергийната ефективност до естествените хладилни агенти, заедно с полезни помощни материали, които улесняват намирането на подходящата технология за вашето приложение.

heating cooling-hub-vignette-2021