Търговско охлаждане

Широката гама топлообменници на Alfa Laval може да бъде намерена в многобройни приложения за климатизация на жилищни и търговски обекти – включително климатизация (чилъри), отопление на битова вода (котел/слънчева енергия), термопомпи и транспортно охлаждане.

commercial refrigeration 640x360

Просто нови – днес и утре

С над 80 години успешно развитие на топлообмена, нашият бранд е свързан с производителността, като целта ни е да доставим най-добрите продукти и решения за вашата задача. Ние разработваме строго стандартизирани гами и ги класифицираме по номера на артикули, за да улесним лесния избор и бързата доставка. Това ще ви гарантира, че винаги ще получавате правилното решение от един-единствен доставчик.

Днешните решения за изискванията на утрешния ден

Нашите енергийно ефективни решения за охлаждане са разработени така, че да отговорят на изискванията на съвременните индустрии, а са готови също и за бъдещето по отношение на международните разпоредби за хладилни агенти и емисии. Топлообменниците на Alfa Laval са сертифицирани в съответствие с описаните по-долу разпоредби и стандарти.

  • Енергийна ефективност – Нашите продукти и решения спестяват енергия, намаляват разходите и отговарят на изискванията на бъдещето.
  • Експертна надеждност – с над 80 години опит в областта на технологията за топлообмен и повече от 5000 инсталации по целия свят, ние имаме необходимия практически опит.
  • Просто и достъпно – Предлагаме пълна съвместима и стандартна продуктова гама от складова наличност. Нашите продукти са лесни за избор и за монтаж, като независимо в коя държава се намирате, ние ще сме там, за да ви съдействаме.

Alfa Laval предлага надеждни топлообменници, които осигуряват високоенергийна ефективност, независимо от приложението.Разгледайте нашите приложения.

.
Accelerate sustainable solutions

Ускоряване на устойчиви решения

Представете си един по-устойчив свят

.

xChanging Ideas – най-новите достижения в отоплението и охлаждането

Присъединете се към нашите експерти в конкретни области за нова поредица от уебинари и вижте какви са най-новите тенденции и решения, които формират нашия бранш.

xchanging ideas vignette text

Открийте най-съвременните решения за охлаждане на Alfa Laval

Днес има огромни възможности за намаляване на въглеродния отпечатък на промишлените и търговските охлаждащи системи. Нови, по-ефективни топлинни технологии позволяват да се намали консумацията на енергия и в резултат на това емисиите. В същото време парниковите газове, отделяни от традиционните хладилни агенти, вече могат да бъдат елиминирани чрез преминаване към естествени алтернативи като амоняк или, парадоксално, самия CO2.

Commercial refrigeration 640x360

Изтегляне

Вашият информационен център за най-новото в отоплението и охлаждането

Със своя десетилетен експертен опит в областта на топлообмена, Alfa Laval предлага знания за днешните предизвикателства при отоплението и охлаждането. Открийте отговори на сложни въпроси за всичко – от енергийната ефективност до естествените хладилни агенти, заедно с полезни помощни материали, които улесняват намирането на подходящата технология за вашето приложение.

heating cooling-hub-vignette-2021