Пивоварно производство

Търсенето на търговски напитки по света продължава да расте – безалкохолни напитки, сокове, бутилирани води, кафе, чай, бира, сайдер, вина и др. Успешното производство на напитки изисква да се извлича максимумът от суровините и желаните характеристики на крайния продукт да се поддържат чрез безопасна, рентабилна и устойчива многоетапна обработка. Alfa Laval доставя оборудване, модули и цялостни линии, проектирани съобразно конкретните изисквания на индивидуалните производители и пивоварните.

Beverage processing 640x360

За производството и иновациите при напитките

Предприятията за производство на напитки и пивоварните са изправени пред множество предизвикателства. Разходите за суровини, съставки и производство се увеличават, но все пак трябва да доставяте вкусни напитки на ниски цени за все по-взискателните потребители. 

Трябва също така да се съобразявате с все по-строгите ограничения, поставени за Вашите продукти, и да сведете до минимум въздействието на своето производство върху околната среда.

Оборудването и технологичните решения на Alfa Laval за производството на напитки Ви помагат да преодолеете тези предизвикателства, като намалите производствените разходи, консумацията на енергия, вода и други комунални услуги, както и да осигурите изключителни хигиенни нива.

Нашето оборудване и нашите решения осигуряват надеждно хигиенно производство, както и ефикасно, ефективно почистване на място (CIP) на производствените линии – в пълно съответствие с най-строгите нормативни стандарти за хигиенни приложения.

Също толкова важно е, че Alfa Laval Ви позволява:

 

  • Да увеличите количеството на продукцията и да поддържате продължително време за работа чрез висока наличност и нива на обновяване
  • Да намалите загубите на съставки и продукти, като извличате повече от суровините си
  • Да намалите консумацията на комунални услуги, като енергия и вода, и да рециклирате потоците на отпадъците.

Нашата най-нова гама сепаратори например намалява консумацията на енергия с 30%. А използването на подходящата помпа Alfa Laval за Вашите специфични параметри на обработка може да намали консумацията на енергия с до 50%. 

 

Изтегляния

Вкусовете на бъдещето

В свят, в който населението се увеличава, а моделите на потребление и вкусовете на потребителите се променят, производителите на напитки са изправени пред предизвикателството да предложат продукти, които отговарят на новите изисквания. Научете повече за това как тези изисквания се изпълняват с хигиенното оборудване на Alfa Laval за надеждно и устойчиво производство на напитки: