Промишлено пивоварство

Alfa Laval разполага с широка гама доказано оборудване и решения за пивоварно производство, които отговарят на вашите изисквания за ефективност, надеждност и постоянство на характеристиките в промишлен мащаб. Нашият технологичен опит заедно с нашите професионални системи и технологии, нови или модернизирани, ви дават възможност да прецизирате деликатните производствени баланси в процеса на пивоварно производство, за да увеличите добивите, да използвате по-малко енергия и вода, да намалите отпадъците и да произвеждате забележителни бири, които излъчват силно послание за уникалността на вашата марка.

Commercial brewing tank farm

Решения за пивоварно производство – пивоварство в промишлен мащаб

  • Професионални решения за пивовари, базирани на доказани пивоварни техники
  • Доказано на практика подобряване на добива и намаляване на потреблението на вода и енергия
  • Гъвкавост, която ви позволява бързо да реагирате на новите тенденции в пивоварната промишленост
  • Глобална сервизна мрежа от специалисти в областта на пивоварството, които ви осигуряват поддръжка с експертен опит за процесите, резервни части и оборудване за пивоварно производство
Нашите решения за пивоварно производство – от отделни компоненти и технологични модули до цялостни проекти – са разработени и произведени, за да осигурят строг контрол върху вашето пивоварене, като същевременно ви осигуряват гъвкавост, за да можете да произвеждате забележителна бира.
.
.

Доказани решения за вашия процес на пивоварно производство

 

Commercial brewing process flowchart
.
.

Премахване на проблемите в пивоварния процес с нашето пивоварно оборудване

Подобряването на дейностите е част от ежедневието на пивоварите – от варилното отделение чак до опаковането. Постепенното подобряване на добива на пивна мъст, загубата на бира или използването на вода може да доведе до значителни икономии в дългосрочен план. Вижте как нашият експертен опит, решения и отделни компоненти за всеки технологичен блок помагат да се избегнат и преодолеят често срещаните проблеми в пивоварния процес.

 

Варилно отделение

Извличане на пивната мъст, намаляване на отпадъците, спестяване на енергия и подобряване на ефективността и хигиената във варилното отделение.

Industrial equipment for brewhouse efficiency 640x360

Студен блок

Извличане на бирата, съкращаване на времето за ферментация и зреене, подобряване на управлението на дрождите, вземането на проби и др.

Brewing a better yeast 640x360

Филтрация и третиране

Избягване на развалянето, подобряване на качеството на бирата и разнообразяване на продуктите ви.

Beer filtration 640x360

Спомагателни системи

Оптимизиране на последователността на процесите на почистване чрез намаляване на общото потребление на енергия и химикали.

Utilities and cleaning 640x360
.
.

Join our webinars

Our brewery experts look forward to sharing with you our knowledge and passion.

Key-visuals herobanner brewery EN 640x360

Как можем да ви помогнем?

Нека да ви помогнем


Тази информация се съхранява и обработва в съответствие с
 нашата политика за личните данни.