innovation centre hero finalv2

Свят на иновации в най-чистата им форма

Център за приложения за обработка на флуиди и иновации на Alfa Laval в гр.Колдинг, Дания

В нашия съвременен център за приложения за обработка на флуиди и иновации ние Ви срещаме с експерти от индустрията, за да оптимизирате процесите за обработка на флуиди в своята работа. Mожем да Ви помогнем да направите количествена оценка и проверка на своите работни процеси с нашата пълна гама от решения за помпи, клапани, почистване, смесване и дисперсия. Присъединете се към нас, за да опознаете концепциите на бъдещето за рентабилно повишаване на производството, хигиенна сигурност и устойчивост. Очаква Ви свят на истински иновации!

Планирайте посещението си днес!

Тази информация се съхранява и обработва в съответствие с нашата политика за личните данни.

.
innovation centre fullwidth img
.

Преминаване на Вашето производство на следващото ниво

В Центъра за приложения за обработка на флуиди и иновации имаме опитни експерти, които ще подберат за вас оборудване, подходящо за специфичните изисквания на Вашия бизнес. Присъединете се към изпитванията лично или чрез връзка на живо.

Изпомпване

Благодарение на нашето всеобхватно портфолио от решения и чрез изпитвания, отчитащи вашите реални условия, можете да оцените как различните типове помпи и тяхната работа влияят върху качеството на Вашите продукти.

innovation centre pumping

Оптимизация на клапаните

Оптимизацията на клапаните влияе върху почистването, производителността и поддръжката на технологичната линия. Оценете нашата гама от хигиенни клапани при условията на вашето производство и условията за почистване на място (CIP). Също така можем да работим с Вас, за да оптимизираме почистването на място при ползване на смесителни клапи.

innovation centre valve optimizatoin

Почистване

Ние работим с Вас, за да оптимизирате процесите на почистване, постигайки по-добра експлоатационна готовност без компромис с хигиената, като същевременно намалите консумацията на вода и химикали, които водят до оперативни разходи.

innovation centre cleaning

Смесване и дисперсия

Изследвайте широка гама от смесители, бъркалки и дисперсионни разтвори за везни до 20 m3. Ние можем да работим близо до Вашия действителен производствен мащаб, за да избегнем промяна в резултатите от процеса по време на мащабирането.

innovation centre mixing dispersionv2

   

Какво казват клиентите?

quote1.jpg

Симулирайки нашето производство, Alfa Laval проведе реални опити, за да определи количествено възможните икономии на вода и енергия. Сега спестяваме 1,2 милиона литра вода всяка година, а инвестицията в нова автоматизация се върна само след 4 месеца!

- Европейски производител на млечни продукти

quote1.jpg

Помолихме Alfa Laval да извърши пробно почистване за замяна на настоящите ни спрей глави. При изпълнението на около 20 почиствания на месец установихме, че Alfa Laval TJ20G се изплаща само за 6 месеца – поради икономията на вода. Освен това почистването беше значително подобрено.

- Водещ световен производител на продукти за лична хигиена и продукти за дома

quote1.jpg

След като проведохме проба със смесител за прах HPM15 в Центъра за приложения и иновации, успяхме да подобрим максимално формулата на клиента за концентрация на ксантан и точно да предвидим производствените разходи! Експертизата на Alfa Laval ни помогна да осигурим тази важна поръчка.

- Немски интегратор

quote1.jpg

Научихме повече за това какво е необходимо за почистването на нашия смесителен резервоар. Alfa Laval демонстрира, че можем да почистим резервоара само за 17 минути, използвайки Alfa Laval TJ20G. Това спестява 60% от времето. Същевременно търсехме и намаляване до минимум на отпадъците, което се оказа възможно с TJ20G.

- Водещ световен производител на оцветители/бои

   

Център за приложения за обработка на флуиди и иновации на Alfa Laval в гр.Колдинг, Дания

Част от глобалната мрежа от тестови центрове на Alfa Laval

 

Kolding-map.jpg

Какво можете да очаквате

Промишлени отрасли

Всеки бизнес, който търси оптимизация на хигиенните процеси, технологията и валидирането на размера преди инвестиции, както и тези, които се интересуват от оценка на устойчивостта. Това включва производители, интегратори и изпълнители на системи в млечната промишленост, напитките, храните, фармацевтиката, производството на продукти за лична хигиена и продукти за дома.

Технологично оборудване

Пълното портфолио на Alfa Laval за работа с хигиенни флуиди, включва и:

 • Помпи
 • Кранове, клапани, вентили
 • Оборудване за почистване на резервоари
 • Оборудване за диспергиране и смесване

Технически възможности

 • Съхранение на течни и твърди продукти на стайна температура или на студено
 • Приемане, пренос и обработка на флуиди с обем до 20 m3
 • Отопление и охлаждане на флуиди
 • Почистване на резервоара със специална CIP станция с два резервоара, позволяваща оптимизация със специфична за клиента рецепта за CIP
 • Разпръскване на прах, смесване и разбъркване на течности и възможност за диспергиране на газ в скали от няколкостотин литра до 20 m3
 • Гъвкава настройка на помпата
 • Настройка на клапана с възможност за добавяне на клапани за сравнение
 • Пълна автоматизация с наблюдение в реално време

 

Готови ли сте да видите повече?

Очаква Ви свят на истински иновации – изтеглете нашата брошура, за да научите повече!

innovation centre brochure vignettev2