Подготовка на линиите и почистване – проблеми и решения

.

Подготовка на линиите

cervecería

Проблем

  • Недостатъчната подготовка на линиите може да доведе до окисление на продукта по време на обработката и прехвърлянето

 

Резултат

  • Висококачествената деаерирана вода подготвя линиите преди прехвърляне
  • Увеличен добив на бира (благодарение на промиването)
  • Подобрено качество на бирата, когато се използва за регулиране/коригиране на градуса Платон на крайната бира
.

Почистване на оборудване за занаятчийско пивоварство

Utilities and cleaning 640x360

Проблеми

  • Продължителни цикли
  • Отпадъци

Резултат

  • Намалена продължителност на циклите на почистване и по-малко потребление на енергия
.

Нека да се ​​срещнем


Тази информация се съхранява и обработва в съответствие с
 нашата политика за личните данни.