Партньори от канала

Намерете всички наши каталози „Под ръка“ на едно място

 

Намерете нашите каталози – лесно

Търсите резервни части, нов вентил или може би продуктовия каталог на немски език?

Вече можете да намерите всичко на едно място. Обединихме всички свои онлайн каталози в една папка:

hygienicfluidhandling-catalogue.alfalaval.com.

 

Продуктов каталог „Под ръка“

 Продуктовия каталог „Под ръка“ за хигиенно оборудване на Alfa Laval включва листовки за продукти, криви на ефективност, връзки към анимации, брошури и ценови листи за целите на поръчката. Каталогът е достъпен на 14 езика.

Каталог за резервни части „Под ръка“

Глобалният каталог за резервни части „Под ръка“ включва сервизни комплекти, резервни части, връзки към видеоклипове за сервизна поддръжка и номера на части за целите на поръчката.

Вижте нашите каталози тук

Имате проблем? Свържете се с нас

Брошури за хигиенно оборудване

Alfa Laval brochures with hygienic equipmentНамерете необходимата информация за нашето оборудване за хигиенна употреба.

Топлообменници 

Помпи 

Мембрани  

Оборудване на цистерни  

Тръби и фитинги  

Вентили и автоматизация  

Логика при храните

Хигиенното оборудване на Alfa Laval съчетава висока производителност с внимателно третиране, което запазва чувствителните съставки.

Логика при храните – особено важно за бъдещите храни

Логика при храните  

Развийте бизнеса си

Growing our businesses together - Alfa Laval channel partner programmeВсеки един от нашите партньори от канала е важен за нас. Те са основна част от начина, по който правим бизнес, като ни помагат да постигнем глобално присъствие на пазара. Ето защо се стремим да помагаме на всеки от нашите партньори от канала да се развива.

Съвместна грижа за бизнеса

As a channel partner, Alfa Laval can support your marketing activities with everything from promotional giveaways to complete campaigns.

 Learn more about our offer here 

В основата на млечните продукти

Широката гама от иновативно хигиенно оборудване на Alfa Laval е ключов градивен елемент в производството на млечни продукти.

Оптимизиране на производството на млечни продукти
В основата на млечните продукти  

Alfa Laval по всяко време, нашият електронен бизнес

Като партньор от канала на Alfa Laval можете да получите достъп до Alfa Laval по всяко време, нашият електронен бизнес. Намерете, персонализирайте и поръчайте своите продукти от Alfa Laval само с няколко лесни кликвания, 24/7. Дава ви свобода, простота и конкурентна сила.

Ако искате да научите повече за Alfa Laval по всяко време, моля Свържете се с нас.

Нашият партньор от Световния алианс

Тетра Пак е избран за наш партньор от Световния алианс и е каналът за връзка на Alfa Laval в пет категории хранителни продукти: млечни продукти, напитки, сирене, сладолед и готова храна.

Тетра Пак е световният лидер в решенията за преработка и опаковане на хранителни продукти, които позволяват на производителите на хранителни продукти да постигнат по-цялостна оперативна ефективност, по-добри екологични характеристики и неизменно качество на продуктите в своето производство.

Тетра Пак предоставя на производителите на храни и напитки всичко – от единични компоненти до персонализирани заводски решения с интегрирана автоматизация на всички нива.

Като доставчик на персонализирани сервизни решения Тетра Пак предлага водещи световни споразумения за обслужване, доставка на резервни части и подобрения за съоръженията, както и усъвършенствано отстраняване на проблеми и обучение.

Анимации

Посетете сайта за анимации и разгледайте отвътре даден продукт, за да видите и разберете как функционира.

Вижте анимациите 

Портал за компютърно проектиране (CAD)

Изтеглете продуктовите модели в неутрален или директен CAD файлов формат. Също така е възможно да изтеглите 3D PDF файлове.

 Вижте портала за компютърно проектиране (CAD)  

Технически статии

По-пълна комбинация

Що се отнася до оптимизирането на процесите на цистерните, портфолиото на Alfa Laval предоставя пълен набор от възможности.

Оптимизация на цистерните

Хигиенна преработка на хранителни продукти

Постоянно се появяват нови предизвикателства с повишени очаквания за доставка на безопасни, хигиенни и вкусни хранителни продукти. Иновативното оборудване на Alfa Laval помага за оптимизиране на производството.

Оптимизиране на производството на хранителни продукти

360 ° обслужване и поддръжка