Alfa Laval - Ферментация

Ферментация

Извличането на максимума от суровините е от съществено значение при производството на култивирани продукти, пресни и отлежали сирена. Важно е да се постига максимална ефективност при непрекъснато дозиране и поддържане на хигиенни условия на обработка

Подчертано иновационно оборудване на Alfa Laval

Ротационна лобна помпа SRU на Alfa Laval

• Ниската сила на изпомпването запазва целостта на продукта
• Широката гама от модели и варианти гарантира оптимално приложение
• Хигиеничен дизайн

FrontLine на Alfa Laval

GPHE Alfa Laval Frontline• Те са подходящи за хигиенни процеси, които изискват оптимизирана производителност, внимателна обработка на продукта, дълго експлоатационно време и изключително лесно почистване
• Лесно обслужване, което води до експлоатационна готовност и по-ниски разходи

Оптимизирайте процесите на млекопреработването

Висок хигиенен стандарт

ЗАВОД ЗА СИРЕНЕ В ГР. ОЛЕШНИК, ЧЕШКА РЕПУБЛИКА. С основна грижа, насочена към надеждността, здравето и безопасността, ръководството на мандрата реши да замени старите пастьоризатори с новия FrontLine топлообменник на Alfa Laval, произведен с двойни стенни плочи Gemini. „Поради ограниченото ни пространство беше малко трудно да се монтират топлообменниците. Но оттогава не сме имали нито един проблем с тях “, казва Шлегр. Според него новите пастьоризатори вече са преминали кратък и непредвиден тест за издръжливост, когато налягането в тръбите за кратко е достигнало 6 бара. „Лагерите в старите пастьоризатори вече щяха да са повредени“, смята той. Двата нови плоски топлообменника трябва да работят 365 дни в годината, от 5 до 18 часа, с различни температури за всеки краен продукт: 98°C за мляко и 74°C за сирене.

Продуктов каталог

Най-новата онлайн версия „Под ръка“  

Намерете продукт на Alfa Laval

Каталог за резервни части

Онлайн версия на най-новите резервни части 

 

Намерете резервни части на Alfa Laval

Брошура: В основата на млечните продукти