Съхранение на мляко
Ключов фактор по време на съхранението на млякото е да се повиши производителността, като същевременно се осигури внимателно третиране на суровото мляко. Нашите хигиенни компоненти могат да осигурят оптимално и надеждно боравене с флуиди, което може да доведе до значителни икономии и повишаване на ефективността.
Подчертано иновационно оборудване на Alfa Laval
Смесителен клапан SMP-BC на Alfa Laval
идеален за работа при санитарни процеси или комунални потоци през матрични тръбни системи
Позволява два различни потока да преминат едновременно през един и същ клапан без риск от кръстосано замърсяване
Повишава оперативната ефективност и намалява оперативните разходи
Едноместен клапан на Alfa Laval
• Подобрените характеристики на задвижващия механизъм правят работата надеждна и по-ефективна
• Безопасността на производството се осигурява чрез уникален производствен метод за корпуса на клапана
Центробежна помпа LKH на Alfa Laval
• Повишава производителността на процеса, като същевременно осигурява висока ефективност и внимателно боравене с продукта
• Оптимизирана вътрешна геометрия и профилирани о-пръстени, подходящи за услугата почистване на място, предлагат изключителни нива на хигиена
• Сертифицирана от Европейската асоциация за хигиенен инженеринг и дизайн (EHEDG)
Оптимизирайте процесите на млекопреработването
Увеличена продукция
ARLA FOODS, DENMARK. Работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината. Именно това е пулсът на непрекъснатото производство в завода за моцарела на Arla Foods в Дания.
Само за две години фирмата е увеличила производството си с 25%, като използва само 2% повече енергия. Близо 300 помпи на фирма Alfa Laval са помогнали на Arla Foods да осъществи подобренията