Съхранение на мляко

Ключов фактор по време на съхранението на млякото е да се повиши производителността, като същевременно се осигури внимателно третиране на суровото мляко. Нашите хигиенни компоненти могат да осигурят оптимално и надеждно боравене с флуиди, което може да доведе до значителни икономии и повишаване на ефективността.

Подчертано иновационно оборудване на Alfa Laval

Смесителен клапан SMP-BC на Alfa Laval

 double seal valve SMP-BC mixproof идеален за работа при санитарни процеси или комунални потоци през матрични тръбни системи
Позволява два различни потока да преминат едновременно през един и същ клапан без риск от кръстосано замърсяване
Повишава оперативната ефективност и намалява оперативните разходи


Едноместен клапан на Alfa Laval

Dairy actuator single seat valve• Подобрените характеристики на задвижващия механизъм правят работата надеждна и по-ефективна
• Безопасността на производството се осигурява чрез уникален производствен метод за корпуса на клапана

Центробежна помпа LKH на Alfa Laval

dairy centrifugal pump alfa laval• Повишава производителността на процеса, като същевременно осигурява висока ефективност и внимателно боравене с продукта 
• Оптимизирана вътрешна геометрия и профилирани  о-пръстени, подходящи за услугата почистване на място, предлагат изключителни нива на хигиена
• Сертифицирана от Европейската асоциация за хигиенен инженеринг и дизайн (EHEDG)

Оптимизирайте процесите на млекопреработването

Увеличена продукция

ARLA FOODS, DENMARK. Работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината. Именно това е пулсът на непрекъснатото производство в завода за моцарела на Arla Foods в Дания.

Само за две години фирмата е увеличила производството си с 25%, като използва само 2% повече енергия. Близо 300 помпи на фирма Alfa Laval са помогнали на Arla Foods да осъществи подобренията

Продуктов каталог

Най-новата онлайн версия „Под ръка“  

Намерете продукт на Alfa Laval

Каталог за резервни части

Онлайн версия на най-новите резервни части 

 

Намерете резервни части на Alfa Laval

Брошура: В основата на млечните продукти