PureBallast
.
 

Поддръжка, която работи както на дълбочина, така и на ширина

С избора на PureBallast 3 на Alfa Laval вие избирате нещо повече от водеща технология за третиране на баластни води. Вие избирате доставчик с цялостни решения, включително умения, ресурси и добре разработено предложение за обслужване, който осигурява поддръжка за вашите нужди – сега и в бъдеще.

Пакет от услуги за съответствие

С наближаването на крайните срокове за избор на система за третиране на баластни води все повече собственици на кораби осъзнават дългосрочното значение на тази еднократна инвестиция. Освен изборът на технология в центъра на вниманието се поставят възможностите за обслужване на доставчиците.

Преди да влязат в сила регламентите за баластни води, дискусията на пазара беше съсредоточена главно върху разликите между методите на третиране. Днес обаче все по-голяма част от нея се фокусира върху различията между доставчиците. Като се има предвид, че системите за третиране на баластни води трябва да отговарят на изискванията през целия жизнен цикъл на плавателния съд, собствениците на кораби са загрижени за стабилността на доставчика и техническата поддръжка по пътя, особено когато става дума за достъп до резервни части.

Пакет от услуги за съответствие на PureBallast

Този годишен пакет включва всичко, което ви е необходимо, за да проверите дали системата ви функционира според типовото одобрение.

  • Пълна проверка и изпитване на системата
  • Калибриране – Гарантиране, че всички сензори и предаватели предават правилните стойности към системата за управление.
  • Оптимизация на системата
  • Ръководство за екипажа

Модернизиране с PureBallast 3

Alfa Laval е добре подготвена за техническите и логистични предизвикателства при модернизиране на плавателен съд за третиране на баластни води.

Индивидуални решения за модернизация

На повечето плавателни съдове няма налично пространство или не е предвидено да има третиране на баластни води. Компактността и гъвкавостта на PureBallast 3 Compact Flex ще опростят модернизирането, но практическите познания и доказаните работни процедури на Alfa Laval са още по-важни.

Alfa Laval работи с инсталации за модернизация вече десет години. Нашите възможности, натрупаното знание и гъвкавото управление на проектите ни правят най-квалифицираният доставчик за вашите нужди от модернизация. Ние персонализираме всеки проект, за да отговорим на вашите изисквания, като дори предлагаме помощ при бюджетиране и опции за финансиране.

Съдействие и гъвкавост

Модернизациите включват партньорства, често на световно равнище. Можем да работим с инженерния ви отдел и избрана корабостроителница или да осигурим компетенции от нашата собствена мрежа за инженерна поддръжка, 3D лазерно сканиране, одобрение за клас и други.

Също така можем да се съобразим със съществуващия ви график за докуване или да организираме инсталирането по време на пътуването ви. Като глобална организация със силна логистика можем дори да се преместваме с вашия проект, ако търговските ви маршрути се променят преди докуване. Нашето присъствие и възможности по целия свят осигуряват плавно и успешно изпълнение на проекта дори когато възникнат големи промени.

Услуги за PureBallast

PureBallast 3 е разумен избор на технология, която отговаря на изискванията, с подсигурена широка гама надеждни услуги за гарантиране на дълготрайна работоспособност на системата.

Партньорът ви за съответствие с изискванията

Alfa Laval е не само най-опитният доставчик на системи за третиране на баластни води, но и истински доставчик на морски решения с глобална мрежа от услуги и едновековна история на успехи. Целият този опит е част от системата PureBallast и всеобхватните услуги, предназначени за нея.

Нашето портфолио за обслужване 360° на Alfa Laval съдържа широка гама от услуги за PureBallast, включително:

 • Контрол на инсталацията
  Гарантиране на правилно инсталиране в съответствие с най-добрите практики и спецификациите на класификационната организаиция.
 • Калибриране
  Гарантиране, че всички сензори и предаватели предават правилните стойности към системата за управление.
 • Одит на производителността
  Гарантиране, че системата отговаря на типовото одобрение чрез системни актуализации и внимателна оценка на всички функции.
 • Повторно пускане в експлоатация
  Възстановяване на производителността и избягване на потенциални повреди при стартиране след дълъг период на неактивност на системата.

Тези услуги и други могат да се използват самостоятелно или да се комбинират в специално изготвено споразумение за производителност на Alfa Laval.

Споразумения за производителност за PureBallast

Споразумението за производителност на Alfa Laval ви дава реална сигурност, тъй като знаете предварително разходите си за обслужване.

Най-добрата производителност – сега и в бъдеще

Портфолиото от услуги 360° на Alfa Laval предлага много услуги, които поддържат работата на вашата система PureBallast на най-високо ниво. Макар че те могат да се използват поотделно, получавате най-голяма стойност, като ги комбинирате в специално изготвено споразумение за производителност на Alfa Laval.

Това гъвкаво решение ви осигурява идеалното обслужване за вашите нужди при фиксирана, съобразена с бюджета ви цена

Оптимално обслужване, удобно комбинирано в пакет

Създаването на споразумение за производителност може да бъде колкото лесно, толкова и интелигентно. Въз основа на знанията и опита на Alfa Laval нашите експерти изготвиха удобен пакет от предварително определени услуги, който ви осигурява най-добрата производителност на оптимална цена:

Пакет от услуги за съответствие на PureBallast

Този годишен пакет включва всичко, което ви е необходимо, за да проверите дали системата ви функционира според типовото одобрение.

  • Пълна проверка и изпитване на системата
  • Калибриране
  • Оптимизация на системата
  • Ръководство за екипажа

alfa-laval-service.jpg


service-star.jpg

Нашата глобална сервизна мрежа

Alfa Laval има обширна глобална сервизна мрежа, чиято основна задача е да ви помогне да извлечете максимума от PureBallast и друго оборудване.

Разширяване на производителността

Alfa Laval е винаги наблизо там, където плавате, 24 часа в денонощието. На ключови морски пристанища, по телефона, онлайн или на борда нашите експерти по обслужване ви помагат да постигнете максимално време на безотказна работа и най-висока степен на оптимизация.

Нашата глобална сервизна мрежа поддържа конкурентоспособността ви чрез минимизиране на разходите и максимално увеличаване на възвръщаемостта на инвестициите ви в оборудване. Като се възползвате от нашите умения и поддръжка, можете да разчитате на PureBallast за рентабилно съответствие през целия жизнен цикъл на вашия плавателен съд.

Експертен опит на ваше разположение

Знанията на екипа ни по обслужване са извлечени от едновековния ни опит в морския отрасъл, включително от над десетгодишния ни опит в третирането на баластни води. Вие се възползвате от дългата традиция за намиране на решения и от най-добрите практики, признати в целия свят.

Освен осигуряването на части и извършването на техническо обслужване нашите сервизни инженери могат да обучат екипажа ви, да отстранят сложни проблеми или да оценят вашето оборудване и да направят експертни препоръки. На пристанището или в морето тяхната неизменна цел е да ви осигурят спокойствие.