Услугите, необходими за вашия успех

Когато се обърнете към Alfa Laval за услуги и части, вие получавате готовност и надеждност, които спестяват вашето време и пари – като същевременно правите отговорен избор за безопасността и околната среда. В комбинация с нашите несравними познания за продукти и приложения, това е причината толкова много клиенти да избират Alfa Laval за свой сервизен партньор. Нашите експерти са вашият актив, който работи неуморно, за да ви осигури производителност и сигурност.

Търсите специфична услуга?

.

service_leaflet_640x360.jpg

Сервизно обслужване на топлообменници

Сервизното обслужване на топлообменници на Алфа Лавал обхваща: обновяване и техническо обслужване на пластинчати топлообменници, рамки на пластинчати топлообменници, подгреватели, пластинчати охладители и пастьоризатори; и ремонт на топлообменници. Като част от техническото обслужване на топлообменниците фирмата предлага също така почистване на пластинчати топлообменници, нагреватели, пластинчати охладители и пастьоризатори.

Натиснете бутоните по-долу, за да видите подробностите за обслужването на различни топлообменници:

Обслужване за заварени пластинчати топлообменници Compabloc  

Услуги за пластинчати топлообменници

Обслужване на пластинчати топлообменници
в приложения за храни и напитки

 

Сервизно обслужване на декантери

Сервизното обслужване на декантерите на Алфа Лавал включва разглобяване на декантера и въртящия се модул, почистване на отделните компоненти и машинно почистване под налягане. Също така включва проверка на степента на износване на компонентите на декантерите по стандартите на Алфа Лавал и оценка на необходимостта от ремонт или замяна. И не на последно място, то включва балансиране на въртящите се модули, сглобяване и подготовка за транспортиране.

Като част от сервизното обслужване на декантерите Алфа Лавал предлага и тестване на модулите за съответствие с изискванията на Вашето приложение.

Натиснете по-долу, за да видите подробностите за обслужването на декантерите:

Сервизно обслужване на декантери

Сервизно обслужване на сепаратори

Сервизното обслужване на сепараторите на Алфа Лавал включва планово техническо обслужване, наблюдение на състоянието и модернизации за подобряване на експлоатационните характеристики. Сервизните техници на сепараторите могат също така да обучат операторите за експлоатация и техническо обслужване на системата на най-високо ниво.

Натиснете по-долу, за да видите подробностите за сервизното обслужване на сепаратори за конкретни отрасли::

Сервизно обслужване на сепаратори – биотехнологии и фармацевтика

Сервизно обслужване на сепаратори –
преработвателна промишленост и енергетика

Сервизно обслужване на сепаратори – Производствени отрасли

Сервизно обслужване на сепаратори – Храни и напитки

 

Сервизно обслужване на хигиенни помпи

Помпите Alfa Laval са от определящо значение при хигиенните приложения за ефективността на технологичния процес, производителността и безопасността. Именно затова улеснихме постигането на максимално дълъг период на безотказна работа на вашите помпи, използвани в производството на млечни продукти, храни, напитки, продукти за бита и за лична хигиена или фармацевтични продукти.

Нашето сервизно обслужване се основава на отговорния избор и е организирано така, че да пести време и пари, като същевременно осигурява безопасна експлоатация и опазване на околната среда

Можете да сте спокойни предвид предлагания широк спектър от услуги и изключителните познания за продукти и приложения от експертите на Alfa Laval, които оптимизират производителността на помпата.

Сервизно обслужване на хигиенни помпи

 

Техническа документация

С нашата прецизна техническа документация можете да гарантирате правилна работа с оборудването в ежедневните си операции и да изпълнявате правилно процедурите по техническо обслужване. Наличието на правилната документация също улеснява сертифицирането и одита, когато е необходимо, и съкращава срока за доставка при поръчка на резервни части. 

Снабдете се с техническа документация

.

Отстраняване на неизправности

Нашите квалифицирани и опитни сервизни специалисти са директният път към решаването на всеки проблем, свързан с вашето оборудване. Работейки на място или от разстояние, те намират причината за непланираните спирания и ви помагат да получите възможно най-доброто функциониране на вашето оборудване. Свържете се с нас за спешни услуги сега. 

 

Информация за отстраняване на неизправности

.

PB training

Обучение

Когато купувате оборудване на Alfa Laval, вие купувате надеждност. Вашето спокойствие обаче зависи в не по-малка степен и от операторите на вашето оборудване. Нашите ценни експерти, отговарящи за обучението, изграждат и развиват непрекъснато тяхната компетентност, така че да можете да се тревожите по-малко, а да постигнете повече. 

Разгледайте нашите курсове

.

Резервни части

Когато използвате оригинални резервни части на Alfa Laval, вие поставяте производителността на първо място. Произведени с познанията и прецизността на производител на оригинално оборудване, нашите части осигуряват добро функциониране и период на безотказна работа, които удължават живота на оборудването и намаляват разходите ви за него. Ние ги доставяме навреме по целия свят чрез нашата силна логистична мрежа.

Свържете се с нас за резервни части

Spare parts banner 640x360.jpg

Договори за сервизно обслужване

Договорите за сервизно обслужване на Alfa Laval са персонализирани решения за обслужване, които комбинират всяка от нашите услуги въз основа на вашите специфични нужди. За да можете максимално да увеличите производителността си и да намалите оперативните си разходи, тези договори ви предоставят сигурност, като се намалява до минимум рискът от неочаквани повреди. Те също така ви дават пълен контрол върху вашия бюджет за техническо обслужване.

Прочете повече за Договорите за сервизно обслужване, предлагани от Alfa Laval

Договорите за сервизно обслужване на Alfa Laval ви предоставят:

  • Максимален период на безотказна работа
  • Кратко време за изплащане
  • Пълен контрол върху бюджета за техническо обслужване